New York Fashion Week 2016. – Open back dress

bobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie1_2.jpgAz egyik kedvenc darabomat szeretném ma nektek megmutatni. Ezt a mango outlet oldaláról rendeltem még valamikor nyár elején, rettenetesen olcsó volt és akkor még nem is sejtettem mennyire szeretni fogom ezt a kis ruhát. Gyakorlatilag egész nyáron rengeteget hordtam, mert nagyon egyszerű volt így elkészülni reggel: csak felkaptam a ruhát és már kész is voltam. Persze ehhez az is hozzátett, hogy a kék fehér csíkos minta miatt nagyon univerzális darab és jó kis lenvászon anyagból készült, emiatt pedig nagyon kellemes volt viselni a legmelegebb napokon is. New Yorkban ez hatványozottan szükségesnek bizonyult, mert szeptember elején kb 40 fok és iszonyatos pára volt, így életmentő volt néha csak egy ilyen kis ruhácskában járni a várost. Szeretem, hogy nem túl rövid, elöl teljesen konszolidált és hátul pedig ezzel a megkötős megoldással mégis játékos a szabása. Az a helyzet, hogy nem is tettem el még a nyári ruhákkal együtt, mert őszre is simán átmenthető, például egy sima fehér pólóval vagy hosszúujjúval ajatta. Kíváncsiak lennétek egy olyan szettre is? 

Én imádom keverni a nyári-téli ruháimat, ti is szoktatok ilyet csinálni? 🙂

bobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie6_2.jpgbobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie2_2.jpgbobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie5_2.jpgbobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie4_2.jpgbobbibrown_mango_newyorkfashionweek_beautyjunkie3_2.jpg

Mango dress
Bobbi Brown New York palette

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .