Marie Claire Hétfő – Krém, amivel photoshop hatást érhetsz el élőben

 A mai marieclaire.hu bejegyzésemhez egy új termék megjelenése adta az ötletet. A primerekről a blogon nem nagyon esett még szó, mert nem igazán használok én sem a mindennapokban, de néha igenis jól tud jönni egy kis extra szépítő hatás!

Sokan gondolják, hogy az úgynevezett primerek teljesen feleslegesek, hiszen ez csak egy plusz réteg és a megfelelően hidratált arcra is ugyanúgy lehet szépen sminkelni. Miért lehet akkor mégis szükség rá?

A primerek legfőbb tulajdonsága, hogy tökéletesíti az arcbőrt. Kiegyenlíti a bőrünk felszínét, a ráncok látványosan csökkennek, és a pórusainkat is kisebbnek látjuk tőle. Szebben tudjuk feltenni rá a sminket, és tartósabbá is teszi azt. Tehát egy olyan láthatatlan szűrő kerül az arcunkra, amitől összességében szebbnek látjuk magunkat. Legtöbbször valamilyen szilikon alapú készítményről van ilyenkor szó, hiszen ez az anyag, ami minderre képes. Ez a legnépszerűbb összetevő a sminkalapok esetében, így ha valaki allergiás rá vagy valamilyen megfontolásból kerülné, akkor mindenképpen nézze meg vásárlás előtt az ilyen készítmények összetevő listáját!

Azért jutott eszembe most erről írni, mert a napokban került ki a piacra a L’Oréal Paris egyik új terméke, a Revitalift Magic Blur. Elvileg a primerek jó tulajdonságait ötvözik az úgynevezett Opti-Blur technológiájukkal, vagyis a fényhatásokat használják fel az optikai tuninghoz. Két termék kerül a polcokra, az egyik a tubusos verzió, amit a szokásos napi hidratálókrémünk után kell felkenni, a másik pedig a Pro Retinol A-val gazdagított tégelyes verzió, ami már a hidratálásért és a ránctalanításért is felel. Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan egy színezett verzióval is előrukkol a cég, és ezzel egészül majd ki a termékcsalád. Legalábbis én nagyon bízom benne!

 

Aki nem használ alapozót vagy színezett hidratálókrémeket, annak is érdemes lehet vetni egy pillantást ezekre a termékekre, hiszen a bőrfelszín kisimul tőle és látványos a hatása különféle pigmentek nélkül is. Mattító hatással is bírnak, így nyáron is nagy használt vehetjük, ha a hidratálókrém és a fényvédő fölé semmi más nem kerül csak egy kevés primer.

A TELJES BEJEGYZÉST ITT TALÁLOD!

Follow:
Share: