Tchibo video & werk III.

A harmadik Tchibo videónkkal július elseje óta találkozhattatok már a youtubeon vagy a tv-ben is, de gondoltam most is készítek egy werk posztot, mert nagyon különleges forgatás volt ez. 🙂 Két részletben zajlott a felvétel: a videó első felét az Aréna Plázában, a másikat pedig egy igazán csodás helyen, Tihanyban forgattuk le. 

Most mind a négyen bloggerek együtt szerepeltünk, úgyhogy különösen jó hangulatban telt a forgatás. Előző nap este már együtt lementünk Tihanyba, hogy másnap 8-tól sötétedésig menjen a munka. Igazi kis csapatépítés volt, jól elfáradtunk, de összességében megint mindenki nagyon élvezte a közös munkát szerintem. 🙂

A koncepció az volt, hogy a boltban kiválogatott dolgokkal, a falon átlépve egy jó kis kerti partiban találjuk magunkat. 🙂 A termékek most ehhez megfelelően konyhai és mindenféle dekor cuccok voltak. Nekem a dekor volt a kedvencem, a tányéralátéteket már használom is itthon, annyira jó színe van ennek a kéknek! A tchibo.hu-n egyébként megtaláljátok az összes szereplő terméket.

Természetesen most is készült egy csomó kép forgatás közben: a hangulatképeket én lőttem, ami pedig rólam készült, azt a hivatalos werk képek közül válogattam. Jó nézelődést. 🙂


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .