AVON sminkfixáló spray

Iszonyúan érdekelnek mostanában a smink utolsó lépéseként használható spray-k, amik amellett, hogy fixálják azt valamennyire egységesítik is. Biztosan sok sminkes youtube videót néztem az utóbbi időben, de ez nagyon megfogott. Valójában a MAC Fix +ra vágyom mérhetetlenül, de addig is amíg megindoklom magamnak ezt a kiadást, egy jóval olcsóbb verzióval próbálkoztam meg.

Nagyon örültem mikor megláttam a katalógusban, rögtön rá is csörögtem anyura, hogy rendelje meg nekem gyorsan! Amikor végre megérkezett, akkor jól rávetettem magam, be is fújkáltam vele magam rögtön. Elég furcsa volt…nem szépíteném: ragadtam. Pár másodperc múlva olyasmi érzésem volt, mint mikor az arckrém hiányában húzódik a bőröm, aztán kicsit “kimozgattam” és végül elmúlt, de maradt egy kis furcsa érzés az arcomon, szemhéjamon és a szempilláim is furcsák voltak. A sminkem ugyan valóban a helyén maradt, de nem vagyok benne biztos, hogy ezért, mert egyébként is azért tartós dolgokat használok. Kicsit utólag visszagondolva olyan érzés volt, mintha egy hajlakkal fújtam volna mellé és az arcomra került volna belőle. Egyébként előtte-utána semmi különbség nem volt látványra, úgyhogy ilyen képeket nem is készítettem most.

Az összetevők sem győztek meg annyira, és érdekes, hogy a krémmániás vélemények is mennyire eltérnek az enyémtől..de hát nem vagyunk egyformák. 🙂 Én az arcomra szerintem nem fogom többet használni, inkább csak az ecsetre fújok vele és a pigmenteket úgy pakolom a szemhéjamra, arra elég jól bevált. A MAC Fix+ pedig még inkább kívánságlistás lett, azt hiszem nem fogom megúszni. 🙂

Ti próbáltátok már?
Esetleg egy másik sminkfixálót?
Mik a tapasztalatotok?

Follow:
Oszd meg: