Pasztell lila homoklakk, azaz a Golden Rose Holiday 69

A homoklakkokról már ezerszer meséltem a blogon, szerintem már senkinek sem kell bemutatnom a rajongásomat. 🙂 Gyakorlatilag 3 perc alatt kész vagyok a manikűrrel, felkenés és száradási idő beleszámításával együtt..azért ez nem mindegy, ha éppen sietős a helyzet, vagy lefekvés előtt szeretnék lakkozni. Ez nem lesz párnalenyomatos és szinte azonnal kopogósra szárad.

Az egyik kedvenc “forrásom” a Golden Rose márka Holiday kollekciója, ami szebbnél szebb homokhatású lakkokkal van tele. Ez a második árnyalat, amire beruháztam, de több is nagyon tetszik még sajnos..

Ez a lila egy kicsit más típus, mint az előző darab, amit bemutattam ITT. Abban kisebb-nagyobb szikrázó csillámok voltak, és úgy állt össze egy őrületesen csillogó-villogó gyönyörűség. Ez viszont inkább csak enyhén fénylik, nem igazán a csillámosság jut az eszembe, inkább a vakolat textúrájához tudnám hasonlítani, csak fényes felülettel.

Elsőre bevallom csalódtam, az üvegben jobban tetszett ez a kis pasztell mikrocsillám tenger. Bíztam benne, hogy felkenve jobban érvényesül majd, de igazából az idő múlásával annyira megszerettem a körmömön, hogy amikor lemostam, újra ezt kentem fel. Ugyanazok a zseniális tulajdonságai vannak, mint a többi homoknak, úgyhogy ezt nem ragoznám. Öt napig volt a körmömön egyhuzamban, szóval számomra kellően tartósnak is bizonyult! (inkább a lenövés, mint a pattogás miatt mostam le akkor is)

Visszafogottabb, mint a csupacsillám homoklakkjaim, de mégis csak van benne egy kis plusz. Arról nem beszélve, hogy gyönyörű tavaszi színe van! Most épp egy másik lilával tervezem majd kombinálni, szerintem jól fognak együtt mutatni nagyon. 🙂

Hogy tetszik? 🙂
Nektek is megvan ez a lakk, szeretitek?

Follow:
Share: