Hozd magad formába velünk! :)

Egy korábbi bejegyzésben (ITT) meséltem nektek a Vibrocityről, ahová Szandrával együtt elkezdtünk járni márciusban. Mi nagyon megszerettük és járunk is rendületlenül. Abban a bejegyzésben szó esett arról, hogy egy közös játékkal készülünk nektek, aminek most jött el az ideje! 🙂 Öt szerencsés olvasó nyerhet egy-egy 3+1 alkalmas bérletet, úgyhogy együtt készülhetünk a bikiniszezonra. 🙂

A játékra 2014. április 1. keddtől április 6.vasárnap éjfélig nevezhettek kizárólag a lenti kis „dobozka” segítségével, aminek nagyon egyszerű a használata. Lépj be a facebook fiókoddal, és kövesd az instrukciókat. Ha nincs facebook fiókod, vagy nem szeretnéd azt használni, akkor beléphetsz a neved és az emailcímed megadásával is.

A játék kötelező feltétele, hogy lájkold a kis dobozon keresztül a Vibrocity, a The Very Style Blog és a Maggie the beauty junkie facebook oldalakat. Ezen kívül plusz esélyek szerezhetők azzal, ha pl. követsz minket twitteren, vagy instagramon. Ha teljesítetted valamelyik feltételt, akkor lent a dobozban válaszd ki azt az esélyt és írd be, amit kérek ennek az esélynek az igazolásához, majd nyomj az „Enter” gombra.

A nyerteseket április 7-én hétfőn hirdetjük ki a facebook oldalunkon, a nyerteseknek 48 órája lesz, hogy jelentkezzenek a nyereményért, ellenkező esetben újra sorsolunk.

SOK SIKERT! 🙂

a Rafflecopter giveaway


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .