TESZT – VICHY 3 IN1 arclemosó

A februári PIXIBOX-ban találkoztam ezzel a lemosóval, és már akkor is írtam picit a tapasztalatokról, de most, hogy lassan a végére érek ennek a 100 ml-es flakonnak, úgy gondoltam, hogy megér egy saját posztot. Nem borzolom az idegeket és lelövöm a poént, nagyon megszerettem!

Igyekszem az utóbbi időben még jobban odafigyelni, hogy milyen termékeket használok az arcomra. Kicsit jobban beleástam magam az összetevőlistákba is, mert valami az “átlag” arcápolási termékekben nem szokott tetszeni a bőrömnek. Egyelőre nem jöttem rá, pontosan mi okozhatja az irritációt, de gondoltam abból nem lehet baj, ha kerülöm az általános rossz összetevőket.

Nagyon megörültem a dobozban ennek a lemosónak, mert kevés Vichy terméket próbáltam még, köszönhetően a borsos árának, és annak, hogy a gyógyszertárban sosem tudtak megfelelő tájékoztatást adni. Én pedig nem szívesen dobok ki ennyi pénzt valamire, ha esetleg az nem is való nekem.. az olcsóbb krémektől gond nélkül megválok, ha mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket, de azért ez nem az a kategória. Ellenben nagyon szívesen áldozok arra, ami tényleg jól működik, mert akkor úgy érzem megéri.

Mivel parabén-mentes és hipoallergén termékről van szó, egyből azt gondoltam HURRÁ! Végre nem kell megint attól tartanom, hogy valami rémség fog történni az arcomon, ha elkezdem használni. Nem is volt semmi gond, nagyon kellemes, krémes, könnyed lemosó. Eddig abszolút a micellás víz volt a mindennapos sminklemosóm, de amennyi vattát én azzal elhasználok egy jó kis alapozó lemosásánál…szóval kerestem már egy ideje valamit, amivel első lépésben meg tudom szabadítani az arcom a sminktől és a szennyeződésektől. (főleg, ha későn érek haza, és nem nagyon van kedvem ezzel szöszmötölni, csak bezuhannék az ágyba)

Végül is az vált be a mindennapokra, hogy az esti arctisztítás első lépéseként használom ezt a lemosót. Az ujjaimmal átmasszírozom egy kis mennyiséggel az arcom és a szemem (ugyanis arra is remekül használható), letörlöm, ezután pedig jó alaposan leöblítem. Ezután egy kis micellás vízzel áttörlöm az egész arcom, és készen is vagyok! Jelentősen lerövidült az esti rutin, és úgy vettem észre, hogy a bőrömnek is tetszik. Kevésbé húzódik mostanában és nem pirosodik ki.

Tuti, hogy újraveszem, most épp ez az egyik kedvenc lépésem az egész arcápolási rutinban, nem szeretnék egy napot sem eltölteni nélküle!

Ti ismeritek ezt a lemosót? Van kedvenc Vichy terméketek, amit ajánlanátok nekem is?

Follow:
Share: