TESZT – Ebelin körömlakklemosó

ebelin_koromlakklemoso (13)_2.jpg

Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e erről a csalódásomról, hiszen lehet, hogy valakinek bevált, de aztán többszöri bosszankodás után úgy döntöttem meg kell írjam. Egyszerűen rettenet ez a lemosó, és kacérkodom a gondolattal, hogy kiöntsem a fenébe.. ezer éve megvan az utánpótlás is, de még néha megpróbálkozom vele, és újra meg újra csalódnom kell.  Annyira nehezen veszem rá magam, hogy kidobjak dolgokat, szörnyű szokás.

Szóval nem működik, ennyi, pont. Ezer év mire lesúrolok vele egy sima lakkot, és akkor a csillámos és (az új mániámról) a homoklakkokról még nem beszéltünk. És az hagyján, hogy ezer évig kell SIKÁLNI, szó szerint, hogy lejöjjön a körmömről a lakk, de utána még a fele a bőrömön landol. Egyszerűen nem is értem.

Az utolsó próbálkozásom egy nude lakkal volt, és ennél is csúfos kudarcba fulladt a projekt. Én itt be is fejeztem az acetonmentes lakkokkal való  próbálkozást, szerintem ez az őrült súrolás jobban megviselte a körömágyaimat, mintha pikk-pakk áttörölném egy kis acetonnal és aztán bekrémezném.

Az egyetlen értékelhető dolog benne az a csomagolása, és tulajdonképpen ezért sem voltam képes még megválni tőle, mert ezt az adagolót imádom! ráteszem a vattakorongot, lenyomom párszor és ott a korongon a lemosó! Végtelenül egyszerű, és praktikus. 🙂

ebelin_koromlakklemoso (25)_2.jpg ebelin_koromlakklemoso (28)_2.jpg

Amint rászánom magam arra, hogy kiöntsem ezt a förtelmet, áttöltöm bele az Isana mandulás lemosót, (vagy a sima acetont) és elkezdem azt mondogatni magamnak, hogy már a csomagolásért megérte megvenni az Ebelint.

Ti próbáltátok már? Bevált?


Follow:
Share: