Bioderma vs. L’Oréal micellás lemosó

loreal_bioderma_micellas_lemoso (12)_2.jpg

A múlthét elején a DM bevásárlásom során láttam meg ezt az új L’Oréal Micellás vízet, és nagyon meglepődtem, mert eddig drogériában nem találkoztam ilyen termékkel. Azonnal felmarkoltam, mert nagyon jó árban volt ahhoz képest, amennyibe a Bioderma kerül, és amiből éppen kifogyóban vagyok. Gondoltam egy próbát megér, és ha beválik, akkor viszont nagy lesz a boldogság!

Meg vagyok elégedve egyébként a Biodermával, a rózsaszín verziót használom és imádom most már jó ideje. Viszont rendkívül fáj kiadni érte minden alkalommal az árát, és hiába az akciók, nem mindig jön össze, hogy akkor vásároljak, és sokszor még úgy is elég húzós tud lenni. Lemondani mégsem tudtam róla soha, mert egyszerűen annyival jobb bármelyik másik eddig általam kipróbált lemosóhoz képest, hogy úgy döntöttem ezért megéri mélyebben a zsebembe nyúlni, és inkább nem az arcomon spórolok. Mivel már elég régen vettem legutóbb ezt az üveget, most rákerestem, éppen egy netes áruházban akciósan a 250 ml-es üveg 3293 Ft-ba kerül, nos a L’Oréal kevesebb, mint a felébe 1400 Ft-ba kerül, igaz csak 200 ml.

Most már egy ideje használom, és úgy gondolom az első benyomásokon túl is tudok nyilatkozni róla. Nagyon tetszik és biztos, hogy újra fogom vásárolni! Ugyanúgy hatékonyan tisztít, nem irritálja a bőröm, és nem szárít. Egy keveset kiöntök a vattapamacsra, és tökéletesen le tudom vele szedni a szemfestéket is, az utolsó szempillaspirál morzsáig. Száraz és érzékeny bőrre ajánlják a flakonon, de nekem inkább kombinált-olajos van és semmi problémám nincs vele. Igaz, hogy én ezzel csak a sminkem mosom le és utána ugyanúgy az arctisztítási rutinomat elvégzem, tehát nem hagyom az arcomon, hanem lemosom. Így viszont tökéletes tisztaság érzésem van, ezért imádom a Biodermát is egyébként. loreal_bioderma_micellas_lemoso (14)_2.jpg

Az egyetlen negatívum, ami rosszul sikerült szerintem, az a csomagolás..szép, letisztult stb ez a szögletes forma, de nagyon bután lehet belőle a vattapamacsra önteni. Hogy pontos legyek, nem a megszokott mozdulatommal kell vele bánni, és nem egyszer locsoltam már meg vele a mosdótálat..úgyhogy oda kell figyelni, de ennyi.

Alapvetően most úgy vagyok vele, hogy ebből mindig lesz itthon, 1400 Ft-ért a legjobb sminklemosó szerintem, amit drogériában lehet kapni! Ezenkívül pedig figyelem a Bioderma akcióit továbbra is, szokott a pici méret 1+1 akcióban lenni, olyankor pl nagyon megéri bevásárolni..de teljes áron soha többet nem fogom megvenni az tuti! Ez a L’Oréal egy nagyon jó alternatíva!

Ti szeretitek a micellás lemosókat? Ezt a L’Oréal-t próbáltátok már? Bevált?

Follow:
Share: