Planet Spa Bali Botanica szett

avon_planet_spa_bali (1)_2.jpgA Planet Spa termékek mindig kedvesek voltak a szívemnek, szinte az összeset kipróbáltam, amivel valaha is kijöttek. Általában az arcmaszkokkal vagyok hadilábon, szerintem mindegyik megvan még az őskortól kezdve, de képtelen vagyok elhasználni, lassan ideje lenne szelektálni is, khmkhm..

Ez a szett most már jó ideje megvan, szerintem azóta jött is már ki új, de arra még nem tettem rá a mancsom. (még:D) Most egyelőre ezekkel nagyon jól elvagyok, ugyanis hihetetlenül finom illatuk van! Ráadásul egyre jobban tetszenek, talán azért, mert picit a nyár idéző az illatuk és kötöm is az emlékekhez. 🙂

avon_planet_spa_bali (3)_2.jpgA szett része egy testradír, egy olaj spray, egy arcmaszk és az én kedvencem a testvaj ebben a hihetetlenül jópofa üvegben! Ezek közül a radírt és a testvajat használom a legrendszeresebben, ahogy már fent említettem a maszkhoz általában lusta vagyok, de most tudatosan heti egyszer igyekszem feltenni! Az olajat pedig nyáron használtam inkább, most jobban esik a vaj a bőrömnek. Az illatuk zseniális és teljesen jól is működnek, egyikben sem találtam semmi kivetnivalót.

Összességében azt gondolom, hogy egy igazán jól sikerült szett lett, az ára pedig szerintem eléggé barátságos, érdemes egy próbát tenni vele!:)avon_planet_spa_bali (4)_2.jpg

Follow:
Oszd meg:

7 Comments

  1. Loriel
    szeptember 21, 2013 / 21:59

    Öööö.. nem úgy van, h a nivea zuhanyzás közbeni testápoló kiváltotta nálad az egyéb testápolókat? o.O

  2. gitta
    szeptember 22, 2013 / 18:09

    —nem kapsz allergiát attól a szőrös szartól amin a termékeket fotózod? Írtózatosan porfogók az ilyenek..—–

  3. Dóra Széll
    szeptember 22, 2013 / 20:38

    pont ilyen üvegben van az aldi? lidl? testápoló is, én is imádom ezt a csomagolást. amúgy ilyen témában nincsenek túl nagy elvárásaim, ritkán is használom, de ezek jobbak mint sok drágább amit próbáltam, és a csokisnak olyan igazi eredeti kakaó illata van nyamiii.

  4. Maggie
    szeptember 22, 2013 / 23:18

    Egyszer újravettem, de hiányoznak a különféle illatok, nekem a nivea-illat egy idő után sok 🙁 Imádnám, ha csinálnának több félét, mint a tusfürdőkből!

  5. Maggie
    szeptember 22, 2013 / 23:19

    Takarítani kell ezt is, gondolom ez a kulcsa a dolognak.

  6. Maggie
    szeptember 22, 2013 / 23:20

    Na azt még nem láttam, de engem ezzel az üveggel megvettek totál, már azon agyalok mire használjam, ha elfogy:D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .