LOVE IT – Maybelline Color Tatto

A blogolás ideje alatt jó pár dolgot kipróbáltam már, de úgy gondolom, hogy fontos azokról is írni, amik igazán hosszútávon is beváltak, és nem csak arról, amit az újdonság hevében lehet, hogy tényleg szeret az ember, de aztán valamiért mégis a fiók mélyén végzi.. Azokat a dolgokat szeretném megmutatni időről-időre, amik különösen belopták magukat a szívembe, rendszeresen használom, vagy szívesen használtam el, esetleg újra is vettem az adott darabot! Kíváncsi vagyok nektek mik az ilyen termékek, úgyhogy nyugodtan írjátok meg őket!:)

IMG_3624.JPG

Számtalanszor leírtam már nektek mennyire szeretem a Maybelline Color Tattoo-kat, és most úgy döntöttem, hogy meg is mutatom azt a hármat, amit mostanra sikerült beszereznem, de egy még várat magára, mert egyszerűen sehol sem találtam! (Update: azóta a Permanent Taupe nevűt is végre megtaláltam a DM-ben, úgyhogy gyarapodtak :$)

Nagy örömömre végre itthon is kijött 4 új árnyalat(köztük a Metallic Pomegranate, amit még egy kedves barátnőm szerzett be nekem lassan egy éve<3), remélem többel is fogunk még találkozni, mert zseniális darabok! Meg merem kockáztatni, hogy (az ára miatt főleg) picit jobban szeretem őket, mint a MAC Paintpotjait, ami nagy szó, mert azokat is halálomig imádni fogom! A MACről azért nem mondok le, mert mindig túl szép színeket csinálnak..remélem hamarosan a Maybelline is rááll a színskála fejlesztésére.

IMG_3625.JPG

A tartóssága és állaga tökéletes. Semmi kivetnivalót nem találok benne egyszerűen, én egész nyáron ezt használtam csak, és a 40 fokokkal is teljesen jól megbirkózott. Ujjal szoktam felvinni, nem vacakolok ecsettel, mert így is tökéletesen el lehet dolgozni, és sosem volt még foltos. Nyugodtan lehet önmagukban (külön és együtt) is hordani őket, de az összes szemhéjpúderem életét is meghosszabbítja, és végtelen a variációk lehetősége, úgyhogy szerintem ezekkel életem végéig el tudnék játszani. 🙂

A bronz az első, amit beszereztem szerintem kb egy éve, nagyjából mikor megjelent a piacon, és ebben már egész nagy a mélyedés is (bár ez a csillogás miatt nem látszik igazán a képen). Ezt szerintem minimum minden harmadik napon használom azóta, isteni szín!

A bordós, picit arany csillogású szín a második, ezt imádom a bronzzal együtt keverni, önmagában még teljes szemhéjon nem használtam, nekem az ilyen árnyalatoktól NAGYON betegnek néz ki a szemem, szóval csak úgy tudom használni, ha társítom valamivel, de úgy viszont imádom. Egyébként ezt már tusvonalként is többször bevetettem, kicsit keményebb az állaga, mint a többinek, egy kis ferde ecsettel szuperül lehet vele bánni!

A rózsaszín, aminek szintén arany fénye van, szintén belopta magát a szívembe. Bár csak önmagában ettől is picit betegnek nézek ki, mégis ha a megfelelő helyekre teszem, akkor nagyon szépen megnyitja a tekintetet és igazán különleges hatást kölcsönöz a szemhéjpúdereknek is.
IMG_3629.JPG

A legújabb tag a Permanent Taupe, ami viszont matt (nagyon minimál fénye van, nekem csak akkor tűnik fel, ha nagyon nagyon nézem a tégelyben, szemhéjon egyáltalán nem érzékelem), és én ennek annyira örülök!! Most ő a legizgalmasabb játékom, barnás-szürkés icipicit lilás beütésű “koszos” szín, tudjátok, de isteni!:) Majd igyekszem frissíteni képekkel is a bejegyzést, ha végre megint lesz időm rendes fényben fotózni!

Kedvencet képtelen lennék választani, mindegyiket más miatt szeretem.

Ti szeretitek az ilyen krémes szemhéjfestékeket? Melyik márkától van a kedvencetek? Inkább a mattakat vagy inkább a fényeseket kedvelitek? 🙂

Follow:
Share: