Head & Shoulders Apple Fresh – játék

h&s ajandek2.jpg

 Most egy új játékra hívlak titeket, ugyanis a múltheti Gillette játékhoz hasonlóan megint sorsolhatok 3 szerencsést, aki megkapja a Head&Shoulders legújabb sampon-balzsam szettjét!

Én már használom egy ideje, és azt kell mondjam nagyon jókor jött, mert én télen sosem tudom rendesen megszárítani a hajam, ennek köszönhetően sajnos korpásodik is picit ilyenkor. 🙁 Télen éppen ezért egyébként is le szoktam váltani a samponomat. Eddig a Vichy korpásodás elleni samponját használtam extrém esetben, de az egyrészt borzasztó drága, másrészt a szagától ki vagyok teljesen.. Nálam a samponoknál nagyon fontos szempont az illatuk, és az is, hogy ez meg is maradjon azért. ennek már akkor tudtam, hogy imádni fogom az illatát, amikor megláttam, hogy zöld almás!:D Szerencsére így is lett, isteni és egészen sokáig lehet is érezni! Nekem muszáj utána valamilyen balzsamot használni, csak a sampon nem elég, hogy teljesen szép legyen a végeredmény, száll olyankor a hajam és áll minden felé. Viszont ha a balzsamot is ráteszem, akkor teljesen jól kezelhető lesz. A sampont biztosan újra fogom vásárolni, mert nagyon tetszik az illata, és nagyon jó tiszta, könnyű érzésem van utána, most ő lesz a téli sampon. 🙂

Amit ígér:

„Az optimális tisztítóhatás és a hosszantartó frissesség elérése érdekében a head & shoulders kutatói kifejlesztették a Pro Clean technológiát, mely három tisztító összetevőjének egyedi keverékével az eddigieknél hatékonyabban tűnteti el a piszkot és zsíros szennyeződéseket. Mindemellett az Apple Fresh sampon különleges összetevőkkel is rendelkezik, melyek kisimítják a hajszálakat, így a por nem tud megtapadni felületén, ezáltal nem csak jobb illatot, hanem hajának frissességét is megőrzi egész nap. „

Ha szeretnéd Te is kipróbálni, és nyerni egy csomagot, akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni (név, e-mail, helyes válasz) január 21. hétfő éjfélig! Az itt jelentkezők közül 2 nyertest fogok sorsolni, a facebookon a játék képét megosztók közül pedig még egyet! A csomagot a Procter & Gamble fogja postázni a nyerteseknek.

Jó játékot!:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .