NOTD – Velvet Rope

NYC_velvet ropee (2).JPGBorzasztó régen volt már napi köröm bejegyzés, ennek nem más az oka, mint hogy vagy nincs kilakkozva a körmöm vagy pedig csak a kedvenc pirosamat vagy bordómat váltogatom. Egyszerűen nincs hangulatom máshoz, teljesen a rövid vörös körmök rabja lettem! 🙂 Karácsonykor azért a bordót próbáltam egy picit megbolondítani, úgyhogy tettem rá az essence egyik fedőlakkjából, és annyira megszerettem a kettőt együtt, hogy ma is ezzel dobtam fel a manikűröm. 🙂

Egyébként ezelőtt nem volt NYC lakkom, ez egy próba volt, de tulajdonképpen annyira bevált, hogy képes vagyok egymás után 6x is ezzel lakkozni! Tetszik az állaga, a fedése, és a színe is isteni, ő a tökéletes bordó!

Ti milyen színeket szerettek mostanában a körmeiteken?:)

 

Follow:
Oszd meg:

16 Comments

 1. Anett
  január 21, 2013 / 17:34

  A körmöd szélét miért nem fested be? Ezt már többször megfigyeltem.

 2. Bogca
  január 21, 2013 / 18:07

  Én sem szoktam teljesen. Optikailag lehet így kicsit csalni, ha valakinek nagyon szélesek a körmei akkor lehet vékonyítani azzal, hogy nem széltől-szélig kened a lakkot.

 3. Lorcsi
  január 21, 2013 / 18:11

  Ezt az essence fedőlakkot nem olyan kínszenvedés lemosni, mint a többi csillámosat?:D

 4. lilla88
  január 21, 2013 / 18:37

  Én azt nem értem, hogy hiába az optikai csalás, attól függetlenül mindenki csak azt fogja látni, hogy nincs befestve a körme, és ez mért jó?. Bennem ez mindig olyan benyomást kelt, hogy félkész a köröm. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de szerintem elrontja az egész összképet, hogy ekkora felületen nincs lakk.
  Egyébként ez a bordó szín gyönyörű! Megnézem majd én is 🙂

 5. Maggie
  január 21, 2013 / 18:39

  Mert nekem így jobban tetszik. 🙂

 6. Maggie
  január 21, 2013 / 18:41

  Próbáld ki egyszer, élőben szerintem nem is látszik, jó esetben senki sem nézi ilyen közelről a körmeimet:) Egyébként egy 1-2mm-es kis sávról van szó! Szerintem ezerszer jobb, mint az amikor körbe kikenik a bőrt is..

 7. Maggie
  január 21, 2013 / 18:41

  Nem volt vele még különösebb gondom:)

 8. Anne
  január 21, 2013 / 19:07

  egyetértek, sokkal szebb, ha nincs teljesen kifestve, főleg a hüvelykujjnál… távolról egyáltalán nem látszik, viszont ha ki lenne festve az egész, a „lapát körmök” messziről virítanának:D

 9. wishes
  január 21, 2013 / 19:14

  Én is így festettem csomó ideig, élőben persze senkinek nem tűnt fel, csak a blogon kaptam miatta midig a fejemre 😀

 10. Eszter
  január 21, 2013 / 19:31

  Vicces, én is a körömfestésed minőségével szerettem volna megjegyzést tenni, de én pozitívat.:)

  A múltkor megnézegettem a régebbi körmös bejegyzéseidet, és azt kell, hogy mondjam, hogy mára sokkal-sokkal ügyesebben bánsz a lakkokkal! A sminkjeid mindig is gyönyörűek voltak, de őszintén szólva a lakkozásaid korábban nem tetszettek. Most sokkal precízebben, szebben festesz; ez a mostani is nagyon tetszik!:)

 11. Bogca
  január 21, 2013 / 19:36

  Nem látszik élőben hidd el, fényképen feltűnő persze, de személyesen senki nem vizslatja ilyen közelről a kezeidet. :))

 12. silver
  január 21, 2013 / 20:58

  Jaaj, ezt az essence lakkot pont ma sikerült megkaparintanom a 350 forintos leárazáson, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörűen mutathat sötét lakkokon. Most hogy láttam ezt a képedet, még jobban örülök, hogy megvettem, azt hiszem amint lesz időm, kipróbálom valami hasonló bordós alapon :))

 13. Kiss Anita
  január 22, 2013 / 08:36

  Ezt a fedő lakkot én is imádom, egyszerűen ha sötét lakkot használok, nagyon nehéz megállni, nehogy megint ezzel is rámenjek:) Nekem nincs NYC lakkom, szerintem nem is lesz, mert a rúzsait és szemceruzáját próbáltam, de az nekem nem jött be, így inkább ezt a márkát hanyagolom. Én is így festem ki a körmöm, ha nem muszáj, nem festem a szélekig, met akkor jóval nehezebb is lemosni, meg nehezebb még arra is figyelve szépen kifesteni.
  Egy szó mint 100: szép 🙂

 14. Mau
  január 22, 2013 / 09:02

  Nagyon klassz ez így együtt, én nem is gondoltam volna, hogy ez a csillámos lakk ilyen egy sötét lakkon. Nekem mindig a leszedéssel voltak problémáim, elhasználtam vagy 3-4 vattakorongot is, amíg lejött (plusz utána még kapargattam kézzel is a maradékot…), oké, mondjuk alkalomadtán kibírható. 🙂
  NYC lakkot még én se próbáltam, de mint az előttem szóló is írta, eddig nem bűvöltek el a termékeik.
  Nekem most épp csillámos piros (kékes-ezüstös) zselé lakk van a kézkörmeimen, kíváncsi leszek, mennyire lesz tartós. A lábujjaimon már régóta viselem ezt a színt, nagyon szép! Jó lenne, ha hagyományos körömlakkból is lehetne ilyet kapni.

 15. SophiEl
  január 22, 2013 / 18:59

  nekem sem tetszik, de már megszoktam h Maggie mindig így lakkozza a körmeit, élőben meg ugyan ki látja? ilyenekre mondja azt mindig az anyukám h „Aki azt nézi azt orrbanyomod!” 😀

 16. Marcsi Kincsesládikája
  január 24, 2013 / 15:28

  De szuper így együtt ^^

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .