A legutóbbi bbkrem.hu vásárlásom

IMG_0838.JPGA múlthéten megérkezett bevásároltam picit, mert elfogyott jó pár olyan dolog, ami nélkül már nem élet az élet. Komolyan nem gondoltam mikor először kipróbáltam ezeket a koreai cuccokat, hogy ennyire be fognak válni, a szkeptikus énem azóta jól háttérbe szorult . 🙂 Mindenesetre gondoltam megmutatom mik azok, amik kb egy év alatt annyira a szívemhez nőttek, hogy mindenképp újra akartam vásárolni őket!

A csokis maszkban még van egy kevés a mostaniban is, de nem kockáztatom meg, hogy elfogyjon, főleg most a vizsgaidőszakban! Ilyenkor lehet a legjobban kenni a sok tanulás közben! 😀 Én nem szerettem sosem a maszkokat, mert idegesít a sok macera, felkenni, száradni, lemosni…ezt viszont nagyon élvezem, mert amellett, hogy híresen fincsi illata van, még használ is! Heti 1-2x minimum felteszem, ha rosszabb a helyzet, vagy épp nagyon ráérek és tudom, hogy nem jön senki, akkor többször is. 🙂

A BRTC-t tesóm használja inkább, neki most fogyott el az első tubussal, de nem volt kérdés, hogy újra vesszük, egyrészt mert nagyon szereti, másrészt pedig mert én is szoktam belőle lopni! 😀 Egyrészt brutális a fedése, és néha úgyérzem kell, másrészt pedig, ha este rápöttyintem egy alakuló pattanásra, reggelre kb nincs ott semmi! Imádom!

Én napi szinten a Missha Signature-t használom, nekem is éppen kifogyott az első tubussal, sőt a másik kedvencem az aloe is, úgyhogy kellett az utánpótlás, és végül emellett döntöttem újra. Nagyon szeretem viselni, ha csak simán itthon vagyok akkor is felkenem, mert szerintem egész látványos a gyógyító hatása, és most a stressz mellett szüksége is van az arcomnak minden segítségre.

A JOA az egyetlen újdonság, ez egy többféleképpen használható dolog, lehet radírként vagy maszkként használni. Baromi látványosak a képek a neten, amiket a változásokról találtam, úgyhogy nagyon izgatta a fantáziám! Erről még később beszámolok részletesen úgyis! 🙂

 

Follow:
Oszd meg: