Napi Smink – Ruban Rose

Ma az egyik kedvenc pirosítóm, a Melba volt a soros, a zöld felsőm mellé szerintem nagyon jól megy ez a barackos pír. Kihúztam a szemem feketével felül, hogy kicsit sűrítsem a pillákat. A  szemöldökömet megerősítettem, és szintén egy jolly joker rúzsomat használtam. Szerintem mindenkinek kell egy ilyen darab, ami olyan színű, mint a szánk csak szebb. 🙂
Egyébként ezek a nyári napi sminkek nálam arról szólnak, hogy megmutassam, hiába van meleg, allergia, munka, attól még egy kevés sminket mindig lehet feltenni, és hogy szerintem ez ugyanúgy (ha nem jobban) megállja a helyét, mint mondjuk egy jó füstös. Én egyébként is a természetesebb vonalat képviselem, és képviseli a blogom is a kezdetek óta.

Szerintem akkor jó egy smink, ha magabiztosabb vagy tőle és ki tudod vele emelni azt, amit szeretnél. Nálam a munkahelyen nincs légkondi, és nem tudok kirohangálni csekkolni, hogy a helyén van-e az arcom. Ha már aggódni kell, hogy elfolyik-e, kényelmetlen a viselése stbstb, akkor én nem erőltetem, miért is ne lehetne kevés sminket viselni?
Természetesen egész más a helyzet az esti programokkal, amik megkívánják az erősebb sminket, de azt nem is kell egész nap viselnünk.
Viszont mindaddig, amíg látok begyűrődött zebracsíkos fekete szemhéjakat, addig úgy gondolom van értelme annak, hogy néha megmutassam, elég lehet egy szempillaspirál és rúzs is ahhoz, hogy utcára lépjünk. 🙂 
Érdemes megnézni pár részt ebből, tőlem ez annyira távol áll most is és mindig, hogy az valami hihetetlen! A magam részéről éljen a természetesség!:)

Follow:
Share: