Laza hullámok a legegyszerűbben

Nagyon szeretem hullámosan hordani a hajam, de nem akarom mindig terhelni a sütővassal, plusz meleg is van, nem hiányzik a plusz meleg a fejemre!
Sokszor csinálom meg így a hajam és sokszor láttátok már ti is így. Nem tipikusan loknis, és nem is annyira extrán hullámos, éppen csak egy laza kis esést ad az egésznek. Alapból sem szögegyenes a hajam, de jót tesz neki, ha picit rásegítek!


Én úgy szoktam csinálni, hogy este/reggel miután megmostam a hajam, kb félig megszárítom, azután kontybakötöm. Semmi sem kell hozzá, mindössze egyetlen hajgumi. Vagy úgy kötöm meg, hogy csak a hajgumival kicsit „messy-re”, vagy lófarokba kötöm a hajam közép tájon, körétekerem a többit és letűzöm. Hagyom így megszáradni, kibontom amikor kész, megrázom és ennyi. 🙂
Ha előtte egy kis göndörítő habot nyomkodok bele, akkor picit határozottabbak a hullámok.

Nyáron főleg akkor szoktam ezt bevetni, ha pl esti/délutáni programom van. Reggel megmosom a hajam, napközben jólesik, hogy fel van tűzve, estére pedig kész is a hajam gyakorlatilag! 🙂

Nekem a zoknis módszer nem jött be, nem tetszenek azok a hullámok, viszont ez teljesen jól bevált és egyszerűbb is szerintem.

Itt láthattok még képeket:
https://www.beautyjunkie.hu/2012/08/outfit-endless-summer.html
https://www.beautyjunkie.hu/2012/07/outfit-edge-of-glory.html

Ti szoktatok így göndöríteni?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .