Mini bevásárlás Londonra

 A hétvégén utazom Londonba, és tanulva a tavalyi hibámból, most semmiképp nem akartam elindulni igazi vízhatlan cipő nélkül. (csónakáztam egyet a cipőimben, ki is kellett dobni őket sajnos:( ). Hiába van nyár, Londonban a 17 fok és eső normális ilyenkor is (jó is lesz kicsit hűsölni:) ), szóval nyakamba vettem a várost és körbenéztem gumicsizma ügyileg. Sikerült is találni egy teljesen normálisat, de végül egy ballonon is megakadt a szemem, ami köszönhetően a leárazásoknak nevetséges áron volt, így képtelen voltam otthagyni.

A csizmát végülis a Decathlonban sikerült találni a lovagló részlegen, és meglepően jól néz ki szerintem. MINDEN egyéb csizma amit láttam vastag recés rusnya talppal volt ellátva és úgy fénylett, hogy csak na. Erről viszont csak közelről állapítható meg, hogy gumi, teljesen normális csizma fazonja van és nem gagyi a műanyag sem. Túlzottan nem is áll el a vádlimtól, úgyhogy szuper! Az ára is normális volt szerintem 4990 Ft pont az a kategória, amit erre szántam.

 Ha már kimentünk Budaörsre a Decathlonhoz, akkor beugrottunk ott még egy-két helyre (ikea, bevásárlás), többek között egy egész nagy New Yorker is van ott, ami meglepett, úgyhogy be is néztem. Milyen jól tettem, ugyanis ezt a sárga ballont ott sikerült levadászni 3990 Ft-ért 15 990  Ft helyett.. az utóbbiért sosem vettem volna meg, ennyiért viszont nagyon jó vételnek tartom! Lehet kapni többféle színben, de a méretemben már csak ez a sárga volt, viszont ez is tetszett a legjobban szerencsére. 🙂
Így történt, hogy 40 fokban csizmát és kabátot vásároltam. 😀 Egyébként ettől függetlenül nektek is ajánlom, hogy néha nézzetek szét a leárazásokon a “melegebb” cuccok között is, mert őszre nagyon jól fognak jönni és most tényleg potom pénzért lehet beszerezni ilyesmit is!
Ha már az Ikeát is említettem, öcsémmel meg is ebédeltünk ott. 🙂 Egyszerűen imádom a húsgolyókat!!
Ti vettetek már valamit a leárazásokon?:)

Follow:
Share: