MAC Heavenly Creature kollekció

Megérkezett a boltokba a MAC legújabb kollekciója. Én minden évben vegyes érzelmekkel nézem a mineralize kollekciókat, mert annyira gyönyörűek, de tulajdonképpen a pirosítón és az msf-en kívül nekem még nem nagyon váltak be. 🙁 Tavaly vettem két szemhéjpúdert is a kollekcióból, de azóta is bánom, mert bár gyönyörűek, de nagyjából két óra alatt begyűrődik bármilyen szemhéjalap felett..pedig ezek nagyon nem olcsóak, így pedig gyakorlatilag pénzkidobás 🙁

Ettől függetlenül szerintem csekkolni fogom ezt a szériát is, mert nagyon nagy kollekciót dobtak össze, és ha mást nem is a pirosítókat, rúzsokat, msf-eket muszáj megtapiznom! 🙂 Egyébként régen vásároltam már bármit is a MAC-ben, engem nem nyűgöztek le az utóbbi limitált cuccok, aminek a pénztárcám mondjuk nagyonis örül, de engem azért kicsit elszomorít.
Nézzétek meg a kollekció darabjait a tovább után! 
Nektek hogy tetszik?

Temptaliánál már természetesen a swatchokat is megtaláljátok:
http://www.temptalia.com/mac-heavenly-creatures-collection-photos-swatches-preview

Follow:
Share:
 • Jucuus

   Gyönyörű kollekció! 🙂 Muszáj lesz kipróbálnom egyet-kettőt belőle.. 🙂

 • Adra

  Temptalia ingyen megkapja mindig az összes limitalt kollekciós cuccot? 

 • Andrea Karina S

  volcanic ash! Wah, persze pont kitalálták hogy a leggyengébb pillanatomban dobjanak meg ezzel az sms-sel…:D 

 • jucus25

  Én már vásároltam egy szemhéjpúdert, a Neo Nebula színűt ami gyönyörű és tartósnak is mondható. Rúzst is szerettem volna, mert a neten láttam swatchokat, de az Arénába a Venus rúzsból konkrétan 1 db (igen, jól olvassátok) érkezett ami szerintem felháborító és azt már meg sem tudtam nézni.

  Azért szerintem egy pillantást megérnek a termékek!

 • Malloryka

  Annnak a középső rúzsnak olyan cuki színe van, szívesen kipróbálnám! 🙂