MAC Studio Careblend pressed powder – teszt

Erről a púderről már áradoztam eleget ahhoz, hogy most végre részletesen írjak róla kicsit:) Még akkor sikerült beszereznem, amikor a wonder woman kollekció  preview-nighton voltunk és akkor újdonságnak számított ez a púder is. Én éppen kifogyóban voltam az aktuálisból ezért gondoltam veszek egyet, hamár ott vagyok és kipróbálom. 

Az üzletben kipróbáltuk a színeket és az eladó lánnyal együtt a light plus árnyalat mellett döntöttünk. Tél volt és nekem nagyon fehér volt a bőröm, mégis szuperül illeszkedett hozzá, és most, hogy már megkapott a tavaszi nap, még mindig tökéletesen passzol és igazodik a bőröm színéhez, úgyhogy nagyon jól sikerült a választás:)

A csomagolása egyszerű, fekete kis kerek kompakt, ezen “szokásos” MAC stílusban az ezüst betűk jelzik, hogy milyen termékről van szó:

Teljesen normális mérete van egyébként pont jól elfér a tnyérben, ha útközben vészhelyzetben púderezünk, nem kell vele bénázni. A tetejében egy tükör található, és adtak mellé egy kis szivacsot, aminek a teteje fekete bőr és ebbe is a MAC felirat van belenyomva. Én ezt nem igazán használom, mert alapból nem szeretem az ilyen kis szivacskákat és mindig nálam van a kabukim, de azért benne tartom, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jön jól, plusz így nem púdereződik össze a tükör véletlenül sem:)

Magának a púdernek nagyon jó állaga van, ha belenyúlok az ecsettel, akkor nem porol össze-vissza, amit én az olcsóbb kategórás púdereknél tapasztaltam, hanem az ecset veszi fel a púdert. 

Nekem akkor válik be a legjobban ez a púder, és így is használom a legtöbbet, amikor egyszerűen csak a hidratált bőrömre viszem fel egy nagy púderecsettel. Mivel nagyon jól illeszkedik a bőröm természetes tóusához, ezért tökéletesíti a bőrképet, nem ül bele a pórusokba, lemattítja a fényesedésre hajlamos területeket, de mégis megmarad az a természetes ragyogás. Nem nyomja el a bőröm alap tulajdonságait, hanem egész egyszerűen csak javít azokon. 

Sokszor említettem már, hogy nyáron nem szeretem az alapozókat napközben használni, és így most ezzel megtaláltam a tökéletes alternatívát:) 
Persze próbáltam alapozó fölé is, úgy is tökéletesen bevált, de mégis szerintem az lehet a varázsa ennek a púdernek, hogy magában is nagyon hatékony:)
Az előző májusi kedvences bejegyzésben is szerepelt, hiszen amióta megvettem szinte csak ezt használom és májusban pedig tényleg nem használtam plusz alapozót, meg is látszik, hiszen lassan el is fogy és vehetem a következőt:) 
Az áráról is illene beszélnem, hiszen természetesen nem egy drogériás púder árkategóriában mozog, de azt gondolom, hogy minden forintot megér, én teljesen biztos vagyok benne, hogy újra fogom vásárolni!
10grammos a kiszerelés és 6500 HUF-ba kerül
Én egyébként azért is döntöttem emellett, mert eddig mindig drogériákban vásároltam a púdert, hiszen azt gondoltam nem lehet különbség, ez csak púder.. hatalmasat tévedtem, szóval aki esetleg szintén úgy van vele, mint én, hogy hiába is keresgél a dm polcain, mert egyszerűen nem válnak be az ott kapható termékek, annak ajánlom, hogy próbálja meglépni a váltást, mert lehet, hogy így fogja megtalálni a számára tökéletest és nem kell többet bajlódni:)
Egyébként készül egy púder összehasonlítás, hamarosan érkezik az is, de ez kicsit több időt (tesztelést) igénylő munka, szóval legyetek türelemmel!:)
Nektek melyik púder vált be a legjobban? 

Follow:
Oszd meg: