Max Factor Max Effect körömlakk – 08 Diva Violet / teszt

Néhány ilyen mini körömlakkot még szintén a Max Factor rendezvényen kaptam, de akkor még nem is sejtettem milyen jól fognak jönni, hiszen akkor még műkörmeim voltak:) Most viszont nagyon örülök, hogy vannak, mert így már van mivel lakkozzak! Még mielőtt nagyobb körömlakk beszerzésre adnám a fejem, arra gondoltam sorra letesztelem ezeket is, és megmutatom nektek, hogy melyik hogyan bírja a strapát:)
Az első, amit kipróbáltam a Diva Violet nevű lakk, amivel szombat este lakkoztam ki a körmeim:

Nagyon érdekes szín ez a lila, mert akárhány fényben fotóztam egész más színt produkált 😀 Esti lámpafénynél ilyen rózsaszínes lilás:

 Egyszerű volt felvinni, nagyon jó az ecsetkéje. Két rétegben fedett szépen, de akkor már tényleg nem hagyott maga után kívánnivalót:)
Azt kell róla tudni, hogy napokon át tartó frissen lakkozott hatást ígér, erre én nagyon kíváncsi voltam, mert a régi tapasztalataimból kiindulva ez szinte lehetetlen..
Az első csalódás reggel ért.. Az a két körmöm, amit legelőször lakkoztam ki, kicsit benyomódott, tudjátok a párna vagy valami megnyomta a felületét. Nem volt igazán feltűnő, de engem nagyon meglepett, mert már több órája a körmeimen volt, mikor lefeküdtem , szóval volt ideje bőven megszáradni. Nem tudom mi lehetett az oka, hogy pont az a két körmöm lett nyomott :/

Viszont, meglepően sokáig bírta, ma jött el a kritikus pillanat, amikor le kellett mossam, így nézett ki:
(ez a kép természetes fényben készült és ez teljesen visszaadja a színét, kékes lila valójában)

Jellemzően a széleken pattogott picit a lakk, a másik kezemmel is kb ugyanez volt a helyzet. Tehát szombat estétől csütörtök reggelig bírta, szerintem ez azért nem rossz:)

Egy érdekes dolgot tapasztaltam még, méghozzá azt, hogy azon a részen, ahol a köröm egy picit hajlik a lakk megrepedezett..csakúgy a felülete lett ilyen hálós, nem pattogott le meg semmi, de elég furcsa volt. Ez csak az utolsó napon jött elő egyébként.

A napokon át tartó frissen lakkozott hatásról annyit, hogy nem igaz, de hát erre számítottam, szóval nem csalódtam:)

A kiszerelés nagyon tetszik, ilyen mini lakkokat rengeteget vennék, mert erre esélyem is van, hogy elhasználjam:)

Összeségében elégedett vagyok, mert a szín nagyon tetszik és viszonylag sokáig is bírta a körmeimen, pedig én rendesen nyúzom őket:)

Hogy tetszik nektek?
Ma egy másik fajtával és másik színnel lakkoztam, arra is kíváncsiak vagytok egy ilyen bejegyzés keretein belül?:) Egyáltalán szeretnétek még körmös bejegyzéseket?:)

Follow:
Oszd meg: