FOTD – Plumful

A tegnapi erős rúzs után, mára egy színes szemceruzát gondoltam ki, méghozzá az Avon supershock gél ceruzák közül a Plumful árnyalatot választottam:) Sokszor olvashattátok már, hogy mennyire szeretem ezeket a ceruzákat, hiszem borzasztó könnyű velük szépen dolgozni és eszméletlenül tartósak!

Az arcomra ma sem került alapozó, csak korrektor és púder, valamint az új kedvenc barackos pirosítóm:) A szemhéjam lealapoztam egy tartós krémes szemhéjfestékkel, ami kicsit rózsaszínesen fénylik, ebbe ütögettem a nyx pearl pigmentjéből egy keveset, majd kihúztam a szemem a lila szemceruzával fölül, alul pedig barnával. Még a belső szemzugba vittem egy kicsit a régi-új kedvenc highlighteremből, spiráloztam és kész is:) A szemöldökömön átmentem egy világosbarna szemhéjpúderrel és átfésültem.
A számra most egy natúr szín került a NYX rúzsok közül a pumpkin pie.

És mivel annyian kértétek, hogy mutassak frizura tippeket is, most itt van egy a legegyszerűbbek közül:) Én nagyon gyakran hordom lófarokban a hajam (suli és a sok rajzolás megköveteli, egyszerűbb így..), de ezt is szeretem néha feldobni. Most elöl felpúpoztam a hajam, ez az előző képeken vmennyire látszik, viszont hátulról nem tudtam tökéletesen lefotózni viszont megmutatom, ami sikerült:) Nem nagyon szeretem mikor a hajgumi látszik, kivéve, ha éppen nagyon szép/különleges darabról van szó, ami pont hogy feldobja a hajat, viszont általában nem ezeket hordom. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy összekötöm lófarokba a hajam majd kiválasztok alulról egy tincset és körbetekerem a hajgumi körül és egy hullámcsattal rögzítem. Attól függően, hogy milyen vastagságú tincset választunk és mennyire hosszú a hajunk (hányszor tekeredik körbe) egész máshogy fog kinézni:) Én most egy vastagabb tincset tekertem körbe és ilyen lett:)

És nektek milyen ma a sminketek/hajatok?:)

Follow:
Oszd meg: