FOTD – NYX Paris

Megszokhattátok már, hogy elég egyszerűen sminkelem magam a hétköznapokon. Most, hogy tavaszodik méginkább szeretem visszafogni a dolgokat, minél kevesebb sminkkel esik jól kimenni az utcára valamiért..
Viszont ilyenkor kerülnek elő nálam az erősebb, vibrálóbb rúzsok, hogy azért valami mégis csak vigyen egy kis színt a napba:) 

Az arcomra csak egy kis korrektor, púder és barackos pirosító került, a szememre bőrszínű paintpot és egy szintén bőrszínű matt szemhéjpúder. Szempillaspiráloztam és a szemöldökömön átfutottam egy kis világosbarna szemhéjpúderrel. 
Ezek után következett a dilemma, hogy melyik rúzst válasszam..ahogy kotorásztam a rúzsok között rábukkantam erre az árnyalatra, és nem is tudom, miért felejtettem el ennyire ..illetve tudom, utálom az állagát, viszont úgydöntöttem megbírkózom vele, mert a színe nagyon szép szerintem:) Egy kicsit kékes árnyalatú vibráló lilás-rózsaszín. Gyakran kellett a nap során újra kennem, erre már számítottam is, viszont nem volt kedvem szájkontúrceruzát is magammal cipelni, úgyhogy mindössze annyit csináltam, hogy amikor kellett, felvittem és az ujjaimmal kicsit a szélein átmentem, így nagyon természetes hatása lett:) 

Ti inkább a szemeiteket vagy az ajkaitokat hangsúlyozzátok így tavasszal? És milyen színek után nyúltok inkább? 🙂

Follow:
Oszd meg: