Avon hatos szemhéjpúderpaletta – Breaking Dawn

Egy új paletta került az Avon sminkek közé, méghozzá egy hatos szemhéjpúderpaletta. Azt meg kell említsem, hogy ezzel nem szegtem meg a 10 pan projectet, ugyanis az új termékeket általában megkapom, így ajándéknak minősül:) Egyébként sem szeretném, ha lemaradnátok valamiről, úgyhogy most jön majd pár teszt még az újdonságokról:)

 A papír dobozon belül mégegyszer be volt csomagolva a palettta:

 Egy fekete kis fényes dobozka, tetején ezüst AVON felirattal. Meglepő, de nincs semmiféle gagyi tapintása! Kicsit súlyosabb is, mint amilyenek az ilyen paletták szoktak lenni. Örülök neki, mert nálam a béna csomagolás mindig hatalmas negatív tényező..

 Belül pedig egy haatalmas tükör van! Nagyon meglepődtem, mert ritka szerintem, hogy valamihez ilyen nagy tükröt tegyenek:) Két applikátor, illetve a 6 darab 1,3 grammos szemhéjfesték található még a palettában. Mindegyik szín selyemfényű, a felső sort inkább nappali sminkekhez, az alsót pedig estihez ajánlják, de nagyon jó lehet keverni is őket. Elég alap színek találhatóak benne, szóval talán inkább kezdő készletbe ajánlanám, vagy azoknak, akik hiányt szenvednek a selyemfényű egyszerűbb színekből:)

 A mintákhoz alapnak egyszerűen alapozót használtam, illetve a saját applikátorával vittem fel őket:

 (vakuval)
(vaku nélkül a kissé sötét szobámban este:D)
Nekem a jobb szélső kettő barnás árnyalat a kedvencem:)

1699 Ft- ba kerül most a 2011/3. katalógusban, gyakorlatilag 283 Ft egy szín:) Részemről már csak a hatalmas tükör miatt is megéri:))

Valaki esetleg szemezett már vele a katalógusban?:)Follow:
Oszd meg: