Termékek, amikben csalódtam 1. – Nivea arctisztító kendő /teszt

Ezzel egy új szériát fogok elindítani, amit már többen is kértetek:) Be fogom mutatni azokat a termékeket, amikben vagy így vagy úgy, de csalódnom kellett. Bevallom nem sűrűn futok bele ilyenbe, mert igyekszem  jól utánajárni a dolgoknak mielőtt megveszem őket, de ez sajnos nem mindig lehetséges, és kénytelen vagyok random vásárolni én is. Most is így volt ez, mivel kifogytam az arctisztítókendőkből. Még nem találtam meg sajnos az igazit, ezért mindig igyekszem kipróbálni újakat, és ehhez a Niveához nem volt még szerencsém. Nem árulok el ezek után nagy titkot, ha azt mondom, hogy csalódnom kellett benne..

Nem sokszor használtam még Nivea termékeket, de a samponjait és a kis kék tégelyes krémjét szerettem, szóval úgy gondoltam nagyon nem lőhetnek mellé.
Én a normál és vegyes bőrre valót vettem. A csomagon ez áll:
“BŐRE NORMÁL VAGY KÖNNYEN FÉNYLŐVÉ VÁLIK?
A bőrtisztítás során kiemelten fontos, hogy védjük a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát, hogy a bőr friss és rugalmas maradon.
A NIVEA VISAGE FRISSÍTŐ ARCTISZTÍTÓ KENDŐ vitamin és lótuszvirág- kivonat tartalma révén segítheti alaposan, mégis kíméletesen megtisztítani arcbőrét.
-Egyszeren megtisztítja és tonizálja arcát, nyakát és a szemkörnyéki területet egy lépésben, miközben segít megvédeni a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát
-Akár vízálló spirál eltávolítására is alkalmas
LÁTHATÓAN ÉS ÉREZHETŐEN CSODÁLATOS BŐR
Tiszta és hidratált arcbőr, a frissesség és a csodálatos puhaság érzésével.”
Hát több pontjába is belekötnék:D Kezdve azzal, hogy a sminket csak erőszakkal viszi le, még a normál szempillaspirállal sem tud megküzdeni..képzelem mi lenne a vízállóval..
Az arcról az alapozót én minimum kettő kendővel tudom tisztességesen eltávolítani, és azt is úgy, hogy eléggé kell dörzsölni ahhoz, hogy látszon vmi a kendőn:S
Amúgy elég nedvesnek érzem a kendőt, de valahogy mikor használom, akkormeg nem szedi olyan intenzíven a festéket..érdekes.
Nem marad szárad húzódó érzés a bőrön utána, szóval hidratálni tényleg hidratál, de én tisztábbnak egyáltalán nem érzem tőle az arcom:(
A szokásos 25 darab található benne. 
Amit pozitívumként tudnék hozni az az illata:) Abban tényleg nem csalódtam, nekem nagyon tetszik, szívesen használnám, ha jobban működne. Plusz nem marad utána olyan olajos érzés, mint mondjuk a Johnsons kendő után brr.
Összeéségben én el fogom használni, de biztosan nem fogok újra venni belőle. Táskában hordom egyébként és kezet törlök vele, ha koszosnak érzem, arra jó kb:D
Árára már nem igazán emlékszem egy ideje már megvan és próbálgatom..de valahogy 1000 és 1500 Ft között mozog az ára..
Próbáltátok már? Esetleg valakinek bevált és én csinálok valamit rosszul?:)

Follow:
Oszd meg: