Magas lányok vs. magas sarkak?

Én 178 centiméter magas vagyok. Attól függ ki, hol, hogyan mér. De akárhogy is, ez magasnak számít, és én már jó hamar megszereztem ezt a magasságom. Így aztán össze sem tudom számolni, hányszor szembesültem a fent említett problémával.. Mindig van egy tábor, aki úgy gondolja, hogya magas lányok csak maradjanak meg a lapos sarkaknál..persze, mért is?
Én olyan 16 évesen döntöttem talán úgy, hogy nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol, amikor az ember bulizni megy pl és felöltözik csinosan stb, akkor ugyan mi a fenét vegyünk fel hozzá? Balettcipőt? Nanem..én márpedig felvettem a magassarkút, és bár igen, a lányok többsége alacsony, de ilyenkor ők is magassarkúba bújnak, szóval a viszonyok tulajdonképpen ugyanazok maradnak:D
Az egyetlen szomorúság, hogy a férfiak mostanában alacsonyak. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy kevés olyat találni, aki okos-kedves-szép-normális ÉS magas is..persze nem lehetetlen:)
Az élet igazságtalansága, hogy a magassághoz nagyobb lábméret is tartozik…és valljuk be a 40es balettcipő nem annyira “cuki”, mint egy 36-os… mennyivel szebb a lábunk formája is egy magassarkúban:)

Azaz igazság, hogy elég kevés szép lapos cipőt lehet találni szerintem. Én például sport cipőt/tornacipőt egyáltalán nem hordok. És akkor mi marad? A szenzonváltások idején a szenvedés és rohangálás valami lapos cipő után…
Nekem ebből baromira elegem van..főleg, hogy én például nem járok bénán a magassarkú cipőkben. Ilyet nem egyszer látni alacsonyabb társainkánál, akik imbolyognak a 12centiken a bevásárló központok csúszós kövén..
Szerintem ez nevetségesebb látvány, mint egy szép magas lány, a hosszú lábaival egy gyönyörű cipőben és ne adj isten még szépen is jár benne:)

Én azt gondolom, hogy magassarkút azért vesznek fel többnyire a lányok, hogy csinosak, szépek legyenek. Ebből nekünk nem jár? Ugyan miért is?

Ami engem illet, 6-8centit bármikor gond nélkül felveszek:) De mostanában nem ritka az sem, hogy 10centis sarkú cipőket is megveszek:) Pedig, akkor vagyok aztán igazán magas:D

Ti milyen magasak vagytok és hogy álltok ehhez a kérdéshez?:)

Follow:
Oszd meg: