Avon Onyx Lustre kollekció 2011/4 – teszt

A 2011/4 katalógus újdonsága lesz ez a mini kollekció. Azért mini, mert mindössze 5 szájfény és 2  szemhéjpúder trió tartozik bele:) Én egyet-egyet mutatok most be nektek mintákkal:

 (folytatás és több kép a tovább után)

 A csomagolásról annyit, hogy én allergiás vagyok a gagyi, igénytelen kinézetre, vagy a rossz tapintású palettákra és még sorolhatnám..szerencsére ez nem olyan:) Jó minőségű a tok, egyszerű fekete, de mégis szép:)

A szájfény a Pink Shimmer névre hallgat. Különlegessége abban áll, hogy gyakorlatilag ahogy használod, úgy keverednek benne a színek és így mindig változatos a kapott szín:) Persze azért alapvetően rózsaszínen belül mozog a kapott szín és túl nagy eltérések nem lesznek, de aranyos ahogyan tekeregnek a színek, jó ránézni, olyan mint egy kis színes cukor:D
A tapasztalaom az, hogy elég jól fed, szájfényhez képest, és süti illata van:) Olyasmi talán mint a MAC szájfényeknek, csak kevésbé erőteljes. Minimális nagyonnagyon apró csillámok vannak benne, de szájon inkább a szép fény érvényesül.

(természetes fényben, vaku nélkül, nincs alatta semmi)
A szemhéjpúder trió az Onyx Quartz elnevezést kapta. Található benne egy kagylóhéj fényű fehér, egy ezüstösen csillogó fekete és egy lilás-bordó, amiben színével nagyjából megegyező csillogás van. Abszolút alkalmi kategóriájú sminkekhez tudom elképzelni, de ahhoz nagyon:) A fekete szín pigmentáltsága meglepett, általában ez szokott bajos lenni, de semmi gond nincs vele. A lilás-bordós kicsit talán porosabb a többinél, de nem zavaró, nincs vele gond. 
A tokja alul kihúzható és itt egy pici kétvégű applikátor található, a tetejében pedig tükör. Tetszik, hogy a rövidebbik oldalán nyílik fel, nem az a megszokott paletta nyitásmód:D

(természetes fényben, vaku nélkül, alatta vékonyréteg calming effects alapozó cream árnyalatban)
SZÍNEK
Szájfény (6ml):
Night Violet (lilás) és Wine Lustre (bordós), fekete gyöngyházfény hatású mindkettő.
Peach Sparkle (barackos), Luminous Mauve(lilás), Pink Shimmer(rózsaszínes) pedig inkább fényes paszteles szín.
Szemhéjpúder (3.4g):
Onyx Quartz (lilás-bordós+fekete), Midnight Lustre (barnák+fekete)
Ár: szájfények 999 Ft, szemhéjpúder trió 1299 Ft
Szájfényből én még fogok valószínűleg beszerezni, egyrészt mert kíváncsi vagyok arra a fekete gyöngyházfényre, másrészt, mert tetszik az állaguk. A szemhéjpúderből a barnásat nem fogom megvenni, mert így is túl sok barna árnyalatú palettám van, de azoknak ideális, akik bővítenék a kollekciójukat:)
A katalógus 2011. február 28-tól március20-ig érvényes.

Follow:
Oszd meg: