Sigma Flawless Face Combo

Eredetileg nem is akartam erről a készletről írni, mert nem tartottam túl nagy számnak, de végülis úgydöntöttem miért ne. Hátha valakinek pont ez a vélemény számít majd, és kedvet kap a megvételhez:)
Lássuk akkor a szettet:
(folytatás a tovább után)

Annyira imádom, hogy a Sigma mindig figyel az igényes csomagolásra..hát mennyire guszta már ez a kis piros organza zsák is így a neszeszerrel?:) Sokkal nagyobb örömmel nyúl az ember egy ilyenhez szerintem:)
A szokásos papírok jártak hozzá, tisztítási útmutató, illetve ecsetekről ilyen mit-mire kalauz (a complete kit-hez járót küldték egyébként, ugyanis abban található a nagy púderecset).

A szett egy nagy neszeszert, egy összecsukható kabukit és egy nagy púderecsetet (F30 vagy a régi számozásban SS150) tartalmaz. Igazából nem egy fantasztikus extra összeállítás én mégis mindnekinek nagyon jó szívvel ajánlom, mert nekem mindkét ecset megvan már, és szuper! A kis összecsukható kabuki mindig a táskámban van, ezzel igazítom a púderemet napközben, ezzel vittem fel a porállagú alapozókat.. tényleg szuper. A nagy púder ecset is olyan, hogy egyszerűen mindneki használ ilyet, és tényleg szuperpuha és nagyon jó minőségű, úgyhogy ezt is ajánlom.

A kabukinak ugyanolyan kerek feje van, mint az F82es Sigmax ecsetnek, ugyanolyan az egész, csak picike és összecsukható:)
De ami a legjobb az egész szettben, az az, hogy mennyire olcsó!
41 dollár helyett ugyanis 29 dollárért a miénk most az akció keretében, és egy neszeszert is kapunk mellé.
A kis kabuki 25 dollár magában!
A nagy púder ecset 16 dollár
A neszeszer elég nagy, szóval utazásnál kényelmes lehet belepakolászni a cuccokat:)
Összeségében én ajánlom bárkinek, aki kedvet érez a két ecset kipróbálására! Most vagy soha alapon vegyétek meg, mert gyanítom a legjobb áron kapható így együtt!
Ti milyen ecseteket szeretnétek még beszerezni egyébként? Mi hiányzik a készletetekből?:)

Follow:
Oszd meg: