Sigma Flawless Face Combo

Eredetileg nem is akartam erről a készletről írni, mert nem tartottam túl nagy számnak, de végülis úgydöntöttem miért ne. Hátha valakinek pont ez a vélemény számít majd, és kedvet kap a megvételhez:)
Lássuk akkor a szettet:
(folytatás a tovább után)

Annyira imádom, hogy a Sigma mindig figyel az igényes csomagolásra..hát mennyire guszta már ez a kis piros organza zsák is így a neszeszerrel?:) Sokkal nagyobb örömmel nyúl az ember egy ilyenhez szerintem:)
A szokásos papírok jártak hozzá, tisztítási útmutató, illetve ecsetekről ilyen mit-mire kalauz (a complete kit-hez járót küldték egyébként, ugyanis abban található a nagy púderecset).

A szett egy nagy neszeszert, egy összecsukható kabukit és egy nagy púderecsetet (F30 vagy a régi számozásban SS150) tartalmaz. Igazából nem egy fantasztikus extra összeállítás én mégis mindnekinek nagyon jó szívvel ajánlom, mert nekem mindkét ecset megvan már, és szuper! A kis összecsukható kabuki mindig a táskámban van, ezzel igazítom a púderemet napközben, ezzel vittem fel a porállagú alapozókat.. tényleg szuper. A nagy púder ecset is olyan, hogy egyszerűen mindneki használ ilyet, és tényleg szuperpuha és nagyon jó minőségű, úgyhogy ezt is ajánlom.

A kabukinak ugyanolyan kerek feje van, mint az F82es Sigmax ecsetnek, ugyanolyan az egész, csak picike és összecsukható:)
De ami a legjobb az egész szettben, az az, hogy mennyire olcsó!
41 dollár helyett ugyanis 29 dollárért a miénk most az akció keretében, és egy neszeszert is kapunk mellé.
A kis kabuki 25 dollár magában!
A nagy púder ecset 16 dollár
A neszeszer elég nagy, szóval utazásnál kényelmes lehet belepakolászni a cuccokat:)
Összeségében én ajánlom bárkinek, aki kedvet érez a két ecset kipróbálására! Most vagy soha alapon vegyétek meg, mert gyanítom a legjobb áron kapható így együtt!
Ti milyen ecseteket szeretnétek még beszerezni egyébként? Mi hiányzik a készletetekből?:)

Follow:
Share:
 • sunnysideup

  Ne értsd félre, én nagyon örülök, hogy ilyen sokat írsz, csak a műszempilla projektnél írtad azt hiszem, hogy még lefoglal a vizsgaidőszak: nagyon nincs kedved tanulni, igaz?:) Mert mostanában nagyon fellendültél a vizsgák ellenére, és én is mindig sokkal intenzívebben foglalkozom minden mással, mikor a jegyzetekkel kéne:) Mindenesetre remélem, hogy ez nem megy az eredményeid rovására, és hogy mindig gyakran fogsz írni:)

 • Maggie

  @sunnysideupJaj nem értem félre, aranyos vagy hogy aggódsz:D sok bejegyzést bekészítettem már előre,mikor több időm volt szóval amikor napi több is van, akkor a bekészített mellé írok általában éppen mégegyet, ha nagyon nem bírom, és pihennem kell:)

  Másrészt nekem a vizsgaidőszak sokkal szabadabb, mint a szorgalmi:) ez másoknak furcsa lehet, de nekem az, hogy “csak” vizsgára kell készülni, az könnyebbség:)

  Harmadik dolog pedig, hogy az új fényképezővel pillanatok alatt tudok képeket csinálni, nem kell annyit bajlódni vele, mint az előzővel, úgyhogy ez is segít a gyors postolásban:)

  Igyekszem egyébként pont azért gyakran írni, mert nagyon szégyellem magam, hogy az utóbbi időben kicsit kevesebbet tudtam:$

 • SophiEl

  Hűha, pont ez a 2 dolog hiányzik a készletemből… 🙂

 • Vadpulyka

  Bocsi, megkérdezhetném, hol tanulsz és mit? ^^
  Mindig érdekelnek az ilyen háttér-információk. =D

 • Maggie

  @VadpulykaPersze, bár már írtam egykét helyen:) Építésznek tanulok a bme-n:)

 • pepie

  Huha… én is épp most készülök rendelni a Sigmától!:)
  Szerinted érdemes várni valamilyen akcióra? Miylen gyakoran vannak kedvezmények és milyenek? Bocsi a sok kérdésért de ez lesz az első és szeretném a lehető legolcsóbban megúszni, bár amennyi mindent venni készülök nehéz lesz:D

 • Maggie

  @pepieén mindig belecsúsztam vmilyen akcióba, ha rendeltem:) volt olyan, hogy kabukit adtak a készlet mellé, volt olyan, hogy 25%kedvezményt adtak a pro kitre, ingyenes szállítás, van most ez a face combo.. szóval sok ilyen szokott lenni:)az, hogy milyen időközönként..hát változó:/ van, hogy tök random, vagy pedig vmilyen alkalomhoz kötik:/ ha sokmindent szeretnél, akkor lehet érdemes részletekben megvenni, hátha lesz vmi jó kis akció:D