Krémes pirosító – hogyan?

Egy korábbi ecsetes bejegyzésnél felmerült a kommenteknél, hogy hogyan is van ez a krémes pirosító téma..akkor aztmondtam fogok foglalkozni a témával és nem is halogatom tovább, hiszen sikerült beszereznem egyet, nincs visszaút:) Utánajártam, ma kipróbáltam, és most leírom a tapasztalatokat:)

(folytatásért katt a továbbra)

Rengeteg kérdés kavargott bennem a krémes pirosítókkal kapcsolatban, miközben több helyről is azt hallottam/olvastam, hogy igenis jó, mert természetes hatású és tartós, feltétlen ki kellett próbálnom.

Oké, de mégis hogyan kell ezt elképzelni? Milyen lesz, ha alapozóra tesszük? És ha púderezés után pirosítunk? Könnyen el lehet dolgozni? És még ezernyi kérdés..

Én mikor a sajátomat vettem, megkérdeztem az eladót, aki nagyon szívesen segített. Azt mondta semmi gond nem lesz egyik verzióval sem, de próbálgassam ki nekem melyik szimpatikusabb, neki az vált be, hogy alapozó-krémpirosító-púder. Nekem is ez tűnik logikusnak a reggeli készülésnél, de az is előfordulhat, hogy napközben igazítanunk kell és óhatatlanul púderre pirosítunk. Nos akkor sem történik semmi baj szerencsére:)
Három féle mintát készítettem a kezemen egymás mellett, hogy látszon a különbség,balról jobbra:
1. púderre téve, eldolgozva kicsit
2. alapozóra téve eldolgozva lepúderezve
3. csak magában a bőrömön, nincs eldolgozva

(természetes fényben vaku nélkül)

Látszik, hogy egyik sem lett gusztustalan állagú, és hogy eldolgozni is sokféleképpen lehet:) Ha rápúderezünk az kicsit visszavesz a szín intenzitásából, de ez nem baj, pont ettől lehet természetes hatású:)

(most nem csináltam képet az arcomon, mert nem vagyok valami szalonképes ma, de érkezik majd smink, úgyhogy láthatjátok majd milyen élesben:))

Mivel?
Használhatjuk egyszerűen az ujjunkat. Első körben én is ezzel próbáltam meg és teljesen jó lett:)
De, ha ecsetet szeretnénk, akkor mindenképpen valami szintetikusat mondanék, mert az jobban dolgozik a krémes festékekkel:)
Miért?
Pontosan azért, mert tényleg nagyon szép természetes hatást nyújt (persze ez függ a vélasztott árnyalattól is..), mivel szépen bele lehet dolgozni a bőrbe. Az eredmény pedig valóban tartós (feltette a sminkes és kb 6 órán át a helyén maradt, azután már lemostam, így a továbbiakról nem tudok nyilatkozni, de ez már bőven több mint amit egy átlag pirosító bír:) ). A krémpirosítóra por állagú pirosítót is vihetünk és így rengeteg lehetőségünk van, ami a színeket/hatásokat illeti:)
Kinek?
Talán inkább azt mondanám el, hogy kinek nem..azoknak, akiknek zsíros bőrük van, ugyanis azon valószínűleg nem fog jól mutatni egy krémes festék:( Kremy szerint, zsíros bőrre is mehet nyugodtan, és lepúderezve jó lesz:) Ezenkívül bárkinek, aki egy kis kedvet érez a kipróbálásra:)
A piacon számtalan márka számtalan színével lehet találkozni, már csak az a feladat, hogy mindenki megtalálja a hozzá passzolót/neki megfelelőt, színben árban egyaránt:)
Mi a véleményetek a krémpirosítókról? Használtok? Szeretitek? Esetleg kipróbálnátok?:)

Follow:
Oszd meg: