SigmaX Synthetic Face Kit

Végre megjött a Sigma csomag, amit még a BlackFriday ingyenes szállítás alkalmával rendeltem:) Mindenképpen meg szerettem volna rendelni ezt a 3 új szintetikus ecsetet, mert nagyon jókat hallottam róla, és különben is nem hiányozhattak a gyűjteményemből:) Akinek még nem jött meg a csomagja (tudom, hogy vagytok páran, akik hozzám hasonlóan jó régóta vártok:( ), azt mondom ne aggódjatok, mert írtam nekik és aztmondták, hogy 9 hét is lehet a szállítási idő, és Black Friday óta még csak a 6. hétben vagyunk, úgyhogy aggodalomra semmi ok tényleg!

(folytatásért katt a továbbra)

(a csoportképeket még tegnap este fotóztam, azóta kitisztítottam őket és ki is próbálgattam:))

Lássuk akkor őket egyessével, hogy mit is tudnak:
Nagyon jó vele felvinni és eldolgozni a folyékony, krémes és púderes termékeket is, én ezt inkább alapozáshoz fogom használni, szerintem ahhoz tökéletes formája van!

Folyékony és púderes termékekhez ajánlott (bár szerintem a krémeshez is ugyanilyen szuper lenne), főleg a szem és orr környéki területeken végezhetünk vele precíz munkát, de én pl ezt biztosan beauty powder-ekhez, vagy sima púderhez fogom használni:)

A tökéletes ecset, hogy pirosítót vigyünk fel. Régóta szemeztem már a krémes pirosítókkal, de valahogy körülményesebbnek gondoltam a felvitelüket..nos ez a problémám megoldódni látszik, úgyhogy itt az ideje beszerezni párat azokból a krémes pirosítókból! Persze a porállagúakhoz is ugyanolyan jó:)

Különösen a méretük tetszik, mert kicsit kisebbek, mint a normál ecset méret, de ez egyáltalán nem hátrány, sőt! Kényelmes használni nagyon, mert kézreáll, és nem utolsó sorban remekül tudjuk magunkkal hurcolászni őket:) Úgyis szerintem nagyjából ezekre az ecsetekre van szükség egy átlag neszeszerben, púder-pirosító a legeslegfontosabb, ezek szoktak frissítésre szorulni egy hosszabb nap során.

(ezen a képen melléjük tettem egy E25ös ecsetet, hogy lássátok a méretbeli különbségeket)

Ahogyan a nevük is árulkodik, szintetikus szőrből vannak, úgyhogy ezért is nagyon ideálisak az ilyen krémes cuccok eldolgozására. Iszonyatosan tömöttek és puhák!
Nem láttam értelmét egyesével megrendelni, mert tudtam, hogy úgyis imádni fogom mindet, és így is van! Nem mellesleg így olcsóbb összeségében, úgyhogy aki gondolkodik legalább kettő beszerzésén, annak javaslom, hogy ne habozzon és rendelje meg a hármas szettet, mert nem fogja megbánni:)

Egyesével $16 darabja, szettben pedig $42.

Nektek vannak ilyen szintetikus szőrből készült ecseteitek? Hogy váltak be?

Follow:
Oszd meg: