Avon színmegújító hidratáló ajakrúzs – teszt

Az Avon mindig próbál valami újítást hozni a rúzsok terén, hiszen az az egyik legnagyobb számban eladott termékük, és bár én szerettem a sima alap rúzsaikat is, kíváncsian vártam, hogy ezek vajon milyenek lesznek. A lényege, hogy a hidratáló hatóanyagok keverednek a színnel és emiatt elvileg nagyon jó érzés viselni és felvinni is. 
(folytatás és minták a tovább után)

Az egyik szín nekem már megvan egy ideje és tesztelés alatt volt, mert kíváncsi voltam vajon mennyire tartós a hidratáltság, amit ígér, illetve maga a szín mennyire jó.

Az első meglepődésemet az okozta, hogy tényleg nagyon lágy, krémes textúrája van és valóban hidratál. Annyira megkedveltem, hogy itthon is sokszor kentem fel csakúgy, mert baromi jó érzés volt:) 
A másik szempont a tartósság volt. Én elég hamar eltüntetem a számról a termékeket legyen szó olcsó-drága szájfényről vagy rúzsról, és nem állítom, hogy ez sokáig fennt marad és pont olyan 8órával később, mint volt, de az alapvető szín azért látszik később is.

A régi fájdalmam az volt, hogy viszonylag kevés csillám mentes színből lehetett választani, de ez a probléma is megoldódni látszik, ugyanis a 12 színből csak kettőben van apró csillám, és ezt a nevük is jelzik.

Találhatunk natúr illetve erős színeket is a 12-ben. Nekem nagyon tetszenek a színek is és a textúra is, úgyhogy mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani őket:)

SZÍNEK
Mocha Plum, Lilac Shimmer, Nude Perfection, Silky Peach, Soft Pink, Tangerine, Red Kiss, Rose Ribbons, Smooth Mocha, Fuchsia Fever, Garnet Shimmer, Plum Gorgeous

(a mintákat alap nélkül, természetes fényben, vaku nélkül fotóztam)

(Ezt a szettet egyébként tanácsadónők megvásárolhatják bemutató termékként az 1-es katalógus ideje alatt)

2011. január 17-étől kapható, ára 1199 Ft

Szeretitek az Avon rúzsait? Esetleg ezek közül próbáltátok már valamelyiket?:)Follow:
Oszd meg: