Szájfény+szemhéjfesték egy palettában?

Tanulás közben felvillant az olvasómban temptalia egy új review-ja egy bizonyos bobbi brown palettáról, mostmár egy ideje bosszankodok ezeken a fajta palettákon és úgydöntöttem szánok neki egy bejegyzést, amiben leírom a gondolataimat erről illetve megkérdezlek titeket mi a véleményetek:)

Szinte minden cég repertoárjában megtalálható ez a fajta összeállítás, hol szemhéjpúder-szájfény/rúzs hol pirosító-szájfény/rúzs, ne adj isten a három együtt, mint ezesetben is. Volt már szerencsém ilyen palettákat próbálni, és egyik sem lett a kedvencem, méghozzá azért, mert egyszerűen elkerülhetetlen volt, hogy a szájfénybe belerondítsanak a porok..

Gondolnám, hogy ezeknek azaz értelme/funkciója, hogy amikor az ember utazik valahová, akkor nem kell mindent külön vinnie magával, felkapja az egyszem palettát és már mehet is. Igen ám..de az ilyen szájfényekhez ecset is kell. És a legtöbb rúzsecset amúgyis rémes, mert nem tokban van, kupakkal, hanem csakúgy magában  és a rúzsos ecset tapasztalataim szerint jobban maszatol, mint egy akármilyen másik(megjegyzem amúgy a sigma rúzsecset ilyen szempontból nagyon jó, mert kis fém kupakja van, amit ha leszedünk az aljára illeszthetünk és máris rendes hosszúságú az ecset:))
Az már csak hab a tortán, hogy számolnunk kell azzal is, hogy esetleg jól összemaszatolja a tükröt, ha az is járt hozzá.

Szóval gyakorlatilag visszük magunkkal a palettát és természetesen a mindenhez megfelelő ecsetet. Hol itt a könnyebbség akkor? Szerintem egyszerűbb egy sima applikátoros szájfényt vagy tekerős rúzst bedobni akkormár a táskába és bárhol bármikor felkenni.

Arról nem beszélve, hogy szerintem a legritkább esetben tényleg megfelelőek ezek a hozzácsapott szájfények..sem színre nem szoktak olyan hú de jók lenni, sem minőségre, állagra..jaj

Láttam már olyan kivitelezést is, ahol pl a szájfények egy külön kis kinyitható fiókban vannak. Ez már barátságosabb, de a “mivel vigyem fel” problémakör ugyanúgy fenn áll…

Semmi bajom egyébként az ilyen szájfény és rúzs palettákkal, de akkormár legyen külön. És ne azért legyen paletta formájú és szemhéjpúdermellé csomagolt, hogy azt a látszatot keltse, hogy mennyire megéri így egyben megvenni.

Nektek volt ilyen palettátok? Mik a ti tapasztalataitok?

Follow:
Oszd meg: