Profumum Roma Sorriso Extrait De Parfum

Négy kedvenc parfümömet használtam most el nagyjából egyszerre, ezek közül lesz olyan, amit hamarosan újra fogok venni közülük, de vágytam most valami különlegességre is. Régóta szerettem volna már benézni a Salon de Parfum üzletbe, így amikor a belvárosban jártam pont kapóra is jött az alkalom és végül a Profumum Roma illatok teljesen el is varázsoltak. A bőrömre fújva a Sorriso ráadásul annyira isteni lett, hogy meg is vettem belőle a kisebb kiszerelést, hogy magamon is tovább tudjam majd próbálgatni.

Ez egy 43%-os extrait de parfum, ami az első hasonló kaliberű illat a kollekciómban, de azt hiszem nem az utolsó, mert ahogy beléptem az ajtón Ákos azonnal megkérdezte, hogy mi ez az isteni illat, pedig órákkal korábban mindössze egyetlen fújás került a csuklómra! Narancsos-étcsokis-vaníliás illat, de nem az a tipikus, amire elsőre gondolnál. Fantasztikusan édes-krémes puding illat, de nem az a fullasztó, tömény, hanem kellemes és különleges. Rajtam a legtöbb parfüm „bepúderesedik” egy idő után, ennél is ezt érzem, de kifejezetten illik hozzá!

Azóta abszolút átment a teszten, elképesztően tartós, és nagyon szépen alakul a nap során, teljesen elégedett vagyok vele!

Az üzletben próbálgatás során a márka több illata is felkerült még a radaromra, illetve a Chabaud La Nuit Danse extrait de parfum-ból mintát is hoztam és az viszont a tipikus tiszta illat, ami a másik kedvenc kategóriám, szóval azt hiszem lesz miért betérnem legközelebb is. Nagyon veszélyes a hely! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .