Teljes felfrissülés az Omoroviczával

A bejegyzést az Omorovicza Kft. támogatta.

Az Omorovicza egy vadiúj kezelés csomaggal rukkolt elő tavaszra, amit nemrég én is kipróbálhattam. Egy komplett tavaszi megújulással ért fel az az idő, amíg a budai kabint meglátogattam, ugyanis a Teljes Felfrissülés kezeléscsomagban nem csak arckezelést, hanem hát- és hajkezelést is kapunk, a végén pedig ellazultan, szuper frizurával távozhatunk. A kezelés teljes ára ráadásul teljes egészében levásárolható, ami a hab a tortán. 🙂

Ha ismeritek az Omorovicza kezeléseit, akkor tudjátok, hogy érdemes ezt is kipróbálni, ha pedig korábban nem voltatok még, akkor azért ajánlom nektek szeretettel ezt a kezelést. Közeleg az Anyák Napja is, érdemes akár előre gondolkodni és meglepni magatokat vagy Anyukátokat egy ilyen klassz programmal! 🙂

Teljes Felfrissülés

Teljes testi-lelki kikapcsolódás, amely egy mini test-, és egy mini arckezelésből, egy iszapos fejbőr masszázsból és egy hajmosás és hajszárításból áll.

Tökéletes lehetőség azoknak, akik egy esemény előtt szeretnének feltöltődni és bőrüket természetesen ragyogóvá varázsolni, vagy azoknak, akik egy alkalommal szeretnék kipróbálni az Omorovicza mini arc-, és mini testkezelését. A kezelés után a Jean Louis David Szalon fodrászai készítik el vendégek frizuráját.

A kezelés egy különleges hátradírozással és meleg rózsakvarc köves hátmasszázzsal indul. Ezt követi az arc dupla tisztítása és radírozása. A méregtelenítő hatású Tisztító Iszap Maszk hatóideje alatt leradírozzuk és megmasszírozzuk a karokat, majd egy ízelítőt kap a vendég a kényeztető és mélyen hidratáló Omorovicza arcmasszázsból. A hajmosás előtt alkalmazzuk a Revitalizáló Fejbőrmaszkot, amely a magyar gyógyiszap erejével frissíti fel és teszi egészségesebbé a hajat.

Időtartam:  50 perc + 15 perc fejbőrmaszk + hajmosás és hajszárítás

Ár: 37 000 Ft, amely 100%-ban levásárolható Omorovicza termékekre

A kezelés csak a Jean Louis David Szalonban érhető el.

Bejelentkezni online ITT tudtok, a Teljes Felfrissülés csomagot kiválasztva.

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzést az Omorovicza Kft. támogatta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .