CHANEL LES BEIGES SZEMHÉJPÚDER PALETTA – EGY ÉVVEL KÉSŐBB

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt kaptam kézhez ezt a Chanel Les Beiges szemhéjpúder palettát, és azonnal elvarázsolt, ahogy kivettem a dobozából. Bevallom már az is nagyon tetszett, hogy a külseje nem a klasszikus fekete, hanem ez a csodálatos fényes halvány bézs. Tudjátok, én és a bézs.. <3 Na de hát ugye azonnal használatba is vettem és tulajdonképpen majdnem minden sminkemnél használok belőle egy keveset azóta is, ezért gondoltam érdekes lenne róla egy blog bejegyzés is, hiszen már lassan egy éve a mindennapjaim része lett a paletta.

(Jelenleg online EZEKET találtam, amik elérhetőek.)

Még friss állapotában lőttem róla ezeket a képeket, és instagramon meg is osztottam veletek akkor, mint újdonságot. Azóta viszont mutatom hogyan fest:

Azt hiszem rendesen látszik, hogy melyik színek állnak közel hozzám, és mik azok, amikből éppen csak a felszínt kapargatom. A fényes világos színek jöhetnek minden mennyiségben, ebből is a pezsgőt szeretem a legjobban, nem is véletlen, hogy ennek jutottam el először az aljára. Ezután a fényes rózsaszínes barack következik, amiben már szintén elég szép kis horpadás van, nincs messze az alja ennek sem. A két matt barna van még erősen napi használatban, ebből is leginkább a világosabb, amit nagyon szeretek a mélyítő vonalban használni, de simán felteszem a teljes szemhéjamra is, ha úgy van. Illetve a sötétebb matt barna, amivel szintén a mélyítő vonalat szoktam picit megerősíteni, vagy a szempillák tövéhez húzok vele vékony vonalat. Ezután fej-fej mellett a bronz és a fényes taupe szín következik, amit nagyjából egyenlő arányban felváltva szoktam használni, nagyon szeretem a teljes szemhéjon, vagy a gyűrűs ujjammal épphogy a sminkelés végén felpöttyinteni az egész szemfestés tetejére, van is bennük mélyedés rendesen. A bal felső és jobb felső barna elég mostoha sorson van, ezekbe csak a vékony ferde ecsetemmel nyúlok bele általában, ez látszik is rajtuk, ugyanis csak a szempilláim tövét szoktam hangsúlyozni velük, minden máshoz számomra túl sötétnek bizonyultak, viszont erre kiválóak, sőt kevergetni is szoktam őket! És végül a kis szatén fényű sötét lilás-bordós-barna a jobb szélen, amivel aztán semmit nem szoktam kezdeni, pedig nagyon különleges és izgalmas szín. Talán majd most ezután sort kerítek rá és kipróbálom egy-egy sminknél!

Nagyon elégedett vagyok a festékek minőségével. Szépen pigmentáltak, jól el lehet őket dolgozni egymással, tökéletesen működnek és élmény velük reggelente elkészülni. Számomra ez egy nagyon klasszul megalkotott paletta, mert pontosan olyan árnyalatokat tartalmaz, amikkel rendszeresen sminkelek, és bár el tudtam volna képzelni egy dupla akkora pezsgő színt, és kisebbet a sötétekből, mégis azt gondolom, hogy ebből a palettából a többséget 100%-ban el fogom tudni használni, ami azért elég kevés palettáról mondható el.

Ha élesben szeretnétek látni, az utóbbi egy évben elég visszanézni a képeimet, videóimat, mert rengetegszer feltűnik a paletta sminkes videókban, kedvencek között és úgy összességében az arcomon. 🙂

Jelenleg online EZT találtam, ami elérhető, picit kisebb de legalább ilyen szépnek tűnik. 🙂

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzésben affiliate linkeket használok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .