Az új kedvenc cipőm az átmeneti időre

Instagramon tegnap feltettem a kérdést nektek, miszerint ki milyen átmeneti cipőt hord. Nem lepett meg igazán, hogy a legtöbb válasz a valamilyen edzőcipő volt, mert én is ezekben érzem magam a legkényelmesebben a hétköznapokon. Az Adidas Falcon cipőjével már régóta szemeztem, mert a bumfordi tornacipők közül ennek tetszett a legjobban a formája és mindig úgy képzeltem, hogy elképesztően kényelmes lehet. Most, hogy megérkezett és felavattam, biztosan állíthatom, hogy az is. 🙂 Én leárazva vettem extra kedvezménnyel ITT (az EX25 kóddal, még 25% lejön az akciós árból), nézzetek körbe az oldalon, mert nagyon jó kis cipők vannak még!

Bár szerettem volna valamilyen csinosabb őszi félcipőt is beszerezni (balerina, mokaszin vagy ilyesmi), de végül arra jutottam, hogy a sportcipőim mellé a bokacsizmákat fogom inkább már elővenni és ez a gond is letudva.

Az edzőcipőkben kényelmesen elvagyok egész nap, és tulajdonképpen megy a legtöbb ruhámhoz, főleg így ősszel a farmer-blézer vagy ballonkabátos szettekhez egyszerűen tökéletes!

És egy kis behind the scenes móka így a végére. Borisz imád segíteni a fotózásnál, és mindent azonnal lecsekkol. Áldását adta ezekre a cipőkre is. 🙂

Ti milyen cipőt hordtok az átmeneti időben?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .