Jo Malone Poppy & Barley

A parfümöt ajándékba kaptam a sajtóeseményen. 

A Jo Malone London Poppy & Barley illata már ismerős lehet, ugyanis egy korábbi limitált kollekció darabja volt, de most visszatért és marad! Nagyon örültem, mert a kedvenc, már meglévő illataimmal jól kombinálható és nem mellesleg elég jól kis illat már önmagában is. 🙂

Az angol búzamezőkön táncoló pipacsok ihlette a Poppy & Barley illatkompozíciót, keveredik benne a gabonakalászok és a virágkelyhek illata, rózsával, ibolyával és egy kis feketeribizlivel megbolondítva.

Ezekkel kombináld:

A Jo Malone illatok különlegessége, hogy egymással rétegezhetőek és így még egyedibb illatokat tudunk létrehozni a saját ízlésünknek megfelelően. Az én kedvenc kombinációm mellé nappalra a Wood Sage & Sea Salt, ami egy kis frissességet ad a virágos illatnak. Estére viszont, vagy a téli hónapokra a Myrrh & Tonkával mélyítem el az illatot, hihetetlenül telt és intenzív lesz tőle. Ha pedig az igazán virágos illatokat kedvelitek, akkor próbáljátok ki a Honeysuckle & Davana-val rétegezve, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog!

Menjetek be az üzletbe, próbáljátok ki a kombinációkat, érdemes!

Egy kellemes kis koktél party keretén belül barátkoztunk össze a Poppy & Barley kombinációkkal, amihez a csodás koktélokat Rácz Zoltán készítette nekünk az illatok összetevőiből inspirálódva.

Follow:
Oszd meg:

A parfümöt ajándékba kaptam a sajtóeseményen. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .