A viszkető fejbőr legjobb barátja: hajmosás előtti olaj!

Instagramon már megosztottam veletek a tapasztalatomat egy igazi mentető termékről, amit még tavaly márciusban kaptam először tesztelésre. Én azóta rendületlenül használom ezt a Botanical Fresh Care levendulás olajat, mert nagyon jó tapasztalatom volt vele és amikor most megkerestek, hogy egy szponzoráció keretén belül instagramon meséljek a tapasztalataimről, nagyon örültem! Tudjátok, hogy csak és kizárólag olyan együttműködéseket vállalok, ami mellé teljes mértékben oda tudok állni, és bátran tudom nektek is ajánlani, hiszen másképpen nem lenne értelme a dolognak. Az pedig a legjobb, amikor már egy jólbevált és régóta szeretett termékről van szó, hiszen ilyenkor rengeteg tapasztalatról tudok nektek mesélni. Annak ellenére, hogy ez nem része az együttműködésnek, mégis úgy éreztem, hogy megérdemel ez a család egy önálló blogbejegyzést, hiszen lassan egy éve használom rendszeresen és azt mondhatom, hogy nagyban változtatott a fejbőröm állapotán!

Amikor megérkezett hozzám először tesztelésre a Botanicals Fresh Care levendulás termékcsaládja, azonnal kiszúrtam magamnak a sampon előtti olajat. Teljesen meglepő volt a termék koncepciója, de mivel azt ígérte, hogy megnyugtatja az érzékeny fejbőrt, gondoltam teszek vele egy próbát. Akkoriban nagyon viszketett a fejem, és a téli viszontagságok után nagyon jól esett a fejbőrömnek ez az olajos segítség. Teljesen elmúlt minden irritáció és észrevétlenül megmaradt a hajápolási rutinomban és ez lesz a 3. flakonom.

Hogyan használom?

Heti egyszer bemasszírozom a száraz fejbőrömbe és felviszem a teljes hajhosszra, kb. 15 percig hagyom, hogy tegye a dolgát aztán jöhet a sampon-balzsam.

Általában kétszer mosom meg samponnal a hajam, és maradéktalanul ki is jön az olaj, sosem vettem még észre, hogy bármi is megmaradna. Ennek megfelelően nem nehezíti el a hajam, nem zsírosodik hamarabb, csak szép fényes, könnyen fésülhető és ha nem csinálok vele semmit, akkor is szép esése lesz.

Illat

Az illatáról annyit, hogy nem szeretem a levendulát és ez mégis tetszik! Nem az a fullasztó, tömény levendula, hanem inkább visszafogott spa illat, ami még nálam is abszolút belefér a hatásáért cserébe.

Hosszútávú hatása

Szinte az első alkalom után már éreztem, hogy sokkal kevésbé viszket a fejbőröm, néhány alkalom után pedig teljesen megszűnt ez az érzés. Most hogy ismét beindult a fűtésszezon, elő sem jött a probléma, szépen kordában tudja tartani a helyzetet. Instán kommentben psoriasisos fejbőrre is ajánlották, szóval aki esetleg ezzel szenved, az tegyen vele ez próbát!

Jelenleg a samponnal és a balzsammal együtt használom és nagyon tetszik a hatása! De ha a ti fejbőrötöket is megviseli a téli hideg és csak egy dolgot próbáltnátok ki, akkor az mindenképpen az olaj legyen! 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .