A LEGJOBB BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEK

Minden évben nagyon várom a Black Friday időszakot, mert ilyenkor elég jó kedvezményekhez lehet hozzájutni, amihez máskor nem feltétlenül. Elsősorban külföldi webshopokat szoktam ilyenkor figyelni, mert úgy vettem észre, hogy ott találok olyasmit, amit szívesen megvásárolok ilyenkor. Idén is elkezdtem nézelődni a kedvenc webshopjaim között, és úgy döntöttem, hogy összeszedem egy listába nektek is, hogy milyen kedvezményekkel találkoztam, és egész hétvégén frissíteni fogom, ugyanis a legtöbb akció nem csak pénteken tart, hanem egész hétvégén! Az oldalt érdemes elmenteni és néha visszanézni, hogy milyen új dolgokat találtam, itt találjátok:

BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEK 

Azokat a dolgokat, amiket én is nézegetek be is linkelem, hogy egy kis inspirációval szolgáljak, de egyébként mindegyik oldal nagyon klassz, és érdemes körbenézni! Csak olyan oldalt teszek ide, ahonnan rendeltem már, amit ismerek és bátran ajánlok nektek is. <3


Nekem általában listám van azokról a dolgokról, amikre szükségem van, amikre vágyom és amiket jó lenne beszerezni. Ez nem egy adott időszakra vonatkozik, hanem folyamatosan vezetem és kerülnek fel új dolgok és ahogy sikerül beszerezni, természetesen le is húzok belőle. Ezen a listán szokott szerepelni hasznos és kevésbé hasznos dolog is, rangsorolva. Ilyenkor pedig mindössze annyi a dolgom, hogy megnézem van-e ezekre valamilyen kedvezmény. Természetesen van, hogy belefutok néhány jó ajánlatba és elgondolkodom rajtuk, de alapvetően ezzel a módszerrel elég jól ki tudtam zárni az impulzusvásárlásokat, és sokkal-sokkal tudatosabban intézem már a bevásárlást, nem csak a különleges kedvezményes napokon, hanem úgy általában is.

Szeretek ilyen akciók alkalmával megvenni olyasmit, amit egyébként nem biztos, hogy megengedhetnék magamnak, sok szépságpolási dolgot is ilyenkor szerzek be, illetve olyasmiket, amikre egyébként nem nagyon szokott kedvezmény lenni.

Idén elsősorban egy új laptopot kellene most vennem, remélem találok megfelelőt. 🙂


Ti kinéztetek valamit? Esetleg már e is tudtátok a vásárlást? 🙂 


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .