PROGRAMAJÁNLÓ – OMOROVICZA ESKÜVŐI WORKSHOP

Szeretnék egy szuper programot a figyelmetekbe ajánlani, mert tudom, hogy sokan készültök esküvőre akár már idén, akár jövőre. 🙂 Az Omorovicza Kozmetika esküvői workshop-ot tart 2018. június 21-én 18 órától, ahol a szépülni vágyó menyasszonyokat egészen exkluzív program várja. Természetesen nem csak menyasszonyok vehetnek részt, szóval ha érdekel benneteket a program, akkor se habozzatok jelentkezni, akár barátnőkkel együtt, mert hasznos ismereteket szerezhettek és jó kis ajándékok várnak benneteket. 🙂

Az eseményen az Omorovicza egyéni konzultációt kínál minden résztvevő számára, majd a márka termékeit használva lépésről lépésre haladva sajátítják el a módszereket, melyekkel ragyogóvá varázsolhatják bőrüket a nagy napra. Ezt követően Elekes Kata sminkmester vezetésével egy csodálatos sminket készítenek el együtt a hölgyek, melyhez a Bobbi Brown biztosítja a termékeket.

E különleges alkalom ugyanakkor lehetőséget kínál, hogy az esemény ideje alatt az érdeklődők az Egy csipet torta finomabbnál finomabb esküvői tortáit kóstolhassák meg, valamint az Arioso Budapest szemet gyönyörködtető virág- és asztaldekoráció bemutatóját is megcsodálják.

Minden vendégünknek egy ajándékcsomaggal is szeretnénk kedveskedni, mely a Daalarna esküvői magazinját (Secret Stories), egy Omorovicza termékmintákat tartalmazó táskát, egy Bobbi Brown mini szempillaspirált, illetve az Egy csipet torta jóvoltából egy desszertdobozt is tartalmaz.

Nem utolsó sorban pedig, egy szerencsés hölgy, Czank Lívia: Igen! – Minden amit az esküvőről tudnod kell című könyvével is gazdagabb lesz, melyet az esemény végén sorsolunk ki a résztvevők közt.


Az eseményre jegyek limitált számban, elővételben kaphatók 9 000 Ft-os áron, mely összeg a rendezvény napján levásárolható az Omorovicza üzletben.

Helyszín: Omorovicza Boutique & Spa, 1061 Budapest, Andrássy út 2.

Érdeklődés / jegyvásárlás: +36 1 302 4604


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .