Isadora Natural Matt alapozó

Sokáig nem kísérleteztem alapozókkal, hanem inkább a jól bevált darabot vettem újra. Ez most is így van, tartok itthon a kedvenceimből egy-egy üveggel, de több olyan újdonság is a kezem közé került az utóbbi időben, amit úgy éreztem, hogy muszáj kipróbálnom és veletek is megosztanom a tapasztalataimat. Az egyik ilyen az Isadora Natural Matt olajmentes alapozó, ami nagyon kellemes meglepetésnek bizonyult. Olyannyira, hogy azt vettem észre, hogy elég kis karcsú lett már a tubus, mivel reggelente érte nyúlok a leggyakrabban az utóbbi időben. 

A főbb tulajdonságai, hogy olaj és illatanyag mentes, mattító és mégis hidratáló hatású, csökkenti a finom vonalakat és a pórusokat. Nos ebből valahogy minden igaz, alig hittem el. Főleg ezt a mattító-hidratáló dolgot nem tudtam igazából értelmezni elsőre, de tényleg ilyen! Nap végére sem érzem, hogy húzódna a bőröm, sőt amikor lemosom teljesen rendben van a bőröm, annak ellenére, hogy rendesen szárad ilyenkor. Nem ül bele az apróbb ráncokba, így nem is emeli ki őket.

Nagyon szép fedése van, természetes hatású, de gyönyörűen kiegyenlíti a bőrszínt. Nem kell belőle sok, egyetlen pumpányi adag tökéletesen elég az egész arcra, illetve egy keveset még extraként fel szoktam vinni oda, ahol esetleg több fedést szeretnék. Matt hatású, de mégsem érzem maszkosnak, púdert nem igényel az én bőrömön.

A tubus végén tehát pumpás fej van, ami óriási pirospont, ez a kedvenc kiszerelésem, ha alapozóról van szó. 35 ml-es kiszerelésben kapható és ez sokáig kitart, de napi szintű használattal én mondjuk olyan 3-4 hónapot mondanék.

Kellően világos árnyalatok is léteznek belőle, én a téli színemmel is simán tudom használni.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogy mutat feltéve, akkor például EBBEN a videómban meg tudjátok lesni, ezzel sminkeltem itt is.

Tegyetek vele egy próbát nem fogtok benne csalódni! 🙂

Follow:
Oszd meg:
A terméket az Isadorától kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet semmiben nem befolyásolta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .