Megnyitott a Fashionwatch legújabb üzlete!

A héten megnyitott a Fashionwatch legújabb üzlete a Camponában és egy csodás karácsonyi hangulatú sajtótájékoztatón ismerkedhettünk meg az üzlet kínálatával. Azért gondoltam, hogy írok nektek a hírről, mert ilyenkor már mindenki javában karácsonyi ajándékokat vásárol és hátha hasznos lehet nektek is az infó. 🙂 Szebbnél szebb darabok várnak benneteket az üzletben és online is egyébként, érdemes körbenézni! 

A Fashionwatch üzleteiben a legújabb trendek érhetők el. A világ számos országában megrendezett órakiállításokon  látott  legfrissebb irányzatokat, márkákat hozzák el az üzletekbe, így gazdagítva a hazai kínálatot. Főbb óramárkáik, amik az üzleteikben és a webáruházban a (fashionwatch.hu) elérhetők: Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok.

Ékszereik Chrysalis, Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen. Csak a Fashionwatch üzleteiben  elérhető az  Engelsrufer népszerű ékszer márka 14 karátos arany verziója. Ezeket az angyali ékszereket most az egész világon imádják.  De az ezüst is reneszánszát éli, a népszerű Misaki, Tissento márkáknál most ez a legújabb trend. Ezzel a felsorolással nincs vége a kínálatnak, mert még számos meglepetést tartogatnak 2018-ra.

A Fashionwatch gazdag kínálata két üzletben a Teréz krt-i és a most nyílt Campona-ban is megvásárolhatók, de a webshop is sok akcióval várja az online vásárlást kedvelőket. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .