Szuper neszeszerek utazáshoz vagy akár karácsonyra

Hétvégén ismét útnak indulunk, Ákossal Rómába megyünk -igen, megint- és azt hiszem nem is jöhetettek volna jobbkor a Tchibo legújabb kollekciójának darabjai! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én rajongok mindenféle neszeszerért és szeretem szép kis tartókban magammal vinni az amúgyis féltve őrzött kincseimet. Mivel rengeteg dolgom van még az utazásig, már szépen apránként el is kezdtem bepakolni és gondoltam meg is mutatom nektek, hiszen akár karácsonyi ajándéknak is jók lehetnek. 🙂

Nagyon tetszik, hogy egyszerű, letisztult fekete darabokról van szó, amik kellően strapabírónak is tűnnek. A neszeszerből kettő található egy csomagban, egy kisebb és egy nagyobb. Én a kicsibe pakoltam össze az utazó méretű kozmetikumokat, amiket direkt ilyen alkalmakra tartogatok és tökéletesen elfért benne minden. A nagyobba pedig a sminkeket tettem, és még néhány ecsetet is be tudtam dobni melléjük.

Az ékszertartó abszolút többfunkciós szerintem, én ennyi ékszert bőven nem szoktam magammal vinni, viszont én ebbe pakolom majd el az összes kis elektronikai kütyüt/töltőt is, amit ilyenkor viszünk magunkkal.

Ezeken kívül már tényleg csak a ruhákat kell bepakolni és már indulhatunk is. 🙂

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzést a Tchibo szponzorálta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .