A modern istennők illata

Legalábbis így jelemezték a legújabb Givenchy illatot, ami a Dahlia Divin Eau de Parfum Nude nevet viseli. Ahogy elolvastam az illatjegyeket (kajszibarack, a fehér jázmin és pézsma) azonnal tudtam, hogy imádni fogom, de amikor felfújtam, akkor lett teljes a szerelem. 

Számomra ez egy nagyon kellemes őszi-téli illat, de szerintem tavasszal is szívesen nyúlok majd érte. Minden nap lehet viselni, de úgy gondolom, hogy egy különlegesebb alkalmon is megállja a helyét. szerintem ez tipikusan az az illat, ami a „signature illatunk” lehet, mert tényleg minden alkalomra tökéletes választás.

Rengeteg parfümöt szoktam kipróbálni és az az egyik legnagyobb teszt, hogy melyiknél kérdeznek rá, hogy „huu ez mi rajtad?”. Nos, hivatalosan is ez a parfüm lett a listavezető, szinte minden ismerősöm rákérdezett vagy megjegyezte, hogy mennyire finom ez az illat.

Úgy gondolom érdemes tenni vele egy próbát. 🙂

Elhoztam a hivatalos leírást is megmutatni nektek, mert én imádom ezeket elolvasni és elmerülni egy-egy illat történetében.


Egy simogató, érzéki fuvallat

Ragyogóan virágos – gyümölcsös – pézsmás kompozíció. Az illatkreátor, Francois Demachy szavaival élve: „A Dahlia Divin Eau de Parfum Nude, egy gyémánthoz hasonlóan tárja elénk a sugárzó nőiesség ezer arcát. A fejjegyben a narancsvirág tea szikrázóan friss tisztasága és a kajszibarack bársonyos, érzéki zamata ragyog fel. A levegős, virágos szívjegyet elegáns szambac jázmin és rózsaszirmok ékesítik, az osmanthus érzéki, szinte állatias bőrhatású akkordjával kiegészülve. Az alap jegyben megbúvó fehér fák és fehér pézsma az érzékiség simogató fuvallatával ölelik át a bőrt.

Az érzéki ékszer legtisztább megtestesülése

Az új flakon a Dahlia Divin Eau de Parfum Nude lágyságának és érzékiségének harmonikus kifejezője. Letisztult vonalai és a tökéletesen átlátszó kupakja kiemelik a flakonon átragyogó, a természetes bőrt idéző folyadék sugárzását. A flakon nyakát ékesítő fehérarany fonal fokozza az illat eleganciáját.

A napfény nőiességét sugárzó kommunikáció

Peter Lindberg kamerája mögött, a Givenchy házhoz hűséges szupermodell, Candice Swanepoel testesíti meg az örök istennőt. A sivatag közepén ragyog fel isteni szőkesége. Bőrének finomságát és érzékiségét a kristályokkal hímzett, selyem szatén, arany Haute Couture ruha emeli ki.

Follow:
Oszd meg:
A terméket a Givenchytől kaptam tesztelésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .