PANDORA – Do see the wonderful

Hihetetlen számomra, hogy már az idei első őszi outfitet mutatom meg nektek ma..hová tűnt az év első fele?! Elképesztő gyorsasággal telik számomra ez az év, annyi minden történik folyamatosan, hogy csak kapkodom a fejem és alig várom, hogy nektek is meséljek majd. 🙂 Mindenesetre én már nagyon vártam őszintén szólva, hogy picit hűvösebb legyen, mert az ősz az egyik kedvenc időszakom. Hullanak a levelek, beindul a sütőtök szezon, séta közben gesztenyét szedünk, és újra bekapcsol a kuckózós ösztönöm: vastag takarók, forró tea..egyszóval IMÁDOM!

Öltözködni is ilyenkor szeretek a legjobban, mert beindulhat az ember kreativitása és rétegezhet kedvére. 🙂 Most teljesen bekattant nálam, hogy az ékszeretek is szeretem „rétegezni” és keverni, nagyon tetszik az ezüst, rose gold és arany együtt. Imádom a fémes csillogást és leginkább ezt olyan egyszerű szetteknél szeretem a leginkább bevetni, mint a farmer-fehér póló-blézer kombináció. A Pandora őszi kollekciójában rengeteg szuper új gyűrűt találtam, egyszerűen mindegyik olyan, hogy KELL..döbbenetesen beletaláltak az ízlésembe most! A nyitott karkötők is nagyon megtetszettek, ezekre ugyanúgy lehet charmot fűzni, de magában is gyönyörűek szerintem, érdemes megnézni őket!

Versace sunglasses
Louis Vuitton bag
Mango blazer
Ralph Lauren T-shirt
H&M Jeans

Follow:
Oszd meg:
A bejegyzés a Pandorával kollaborációban készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .