JÁTÉK – Nyerd meg a 3 luxus Omorovicza arcápoló egyikét!

Szerettem volna mindenképp felhívni a figyelmeteket itt a blogon is, hogy az instagram oldalamon az Omorovicza legújabb arcápolóját nyerhetitek meg! A Midnight Radiance Mask a héten debütált és most 3 szerencsés közületek ki is próbálhatja. 🙂 Ha szeretnétek jelentkezni, akkor azt Instagramon EZALATT a kép alatt tehetitek meg vasárnap éjfélig, és a pontos részleteket is itt találjátok.

Én már egy ideje használom ezt a maszkot és most egy rövid kedvcsinálót szerettem volna nektek írni róla. 🙂


Omorovicza Midnight Radiance Mask (50 ml) – 33 000 Ft


Egy könnyed gélről van szó egyébként és bár megtévesztő lehet a maszk elnevezés, nem kell lemosni, nem szárad meg és semmi ilyesmiről nincsen szó, egészen egyszerűen éjszakára tesszük fel, és aközben fejti ki a hatását, miközbe alszunk. Gyorsan felszívódik, azonnal hidratálja az arcbőrömet. Egy átbulizott este után is nagyon hatásos tud lenni, mert elég látványos a hatása. Hosszútávon azt ígéri, hogy fokozza a sejtmegújulást, és halványítja a pigmentfoltokat. Szalicilsav tartalmának köszönhetően pedig hámlasztó hatású. Természetesen ebben sincs színezék, szintetikus illatanyag, illetve parabén.

Heti 3x szoktam használni, arctisztítás után felviszek egy vékony réteget az arcbőrömre, a nyakamra és a dekoltázsomra is, és így ébredés után hihetetlenül puha és ragyogó tőle a bőröm. Reggel az Illuminating Moisturisert használom mellé és elképesztően tetszik az eredmény! Friss és üde a arcom, amire néha inkább alapozót sem teszek már. 🙂 Nagyon ajánlom nektek is, hogy próbáljátok ki, illetve érdemes játszani, hátha mellétek szegődik a szerencse! 🙂

Follow:
Oszd meg:
A nyereményjátékhoz a termékeket az Omorovicza biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .