Pixibag 2017. július

pixibag2017julius_beautyjunkie_3_2.jpgÁltalában inkább Pixibox lány vagyok, mert őszintén szólva jobban szoktak izgatni azok a márkák, amik abba a kategóriába esnek. VISZONT! A Pixibag irtó cuki kis neszerekkel és táskákkal szokott érkezni, ami pedig lássuk be..a gyengém. Szóval, amikor megláttam ezt a nyári kiadást, azonnal megdobbant a szívem, és Bea annyira tündér volt, hogy el is küldte nekem az egész baget. Végül annyira jól jött ki az időzítése ennek a nyári kiadásnak, hogy úgy ahogy van, el is vittem magammal nyaralni ezt a pakkot, és úgy döntöttem, hogy Horvátországban próbálgatok ki mindent. 🙂

pixibag2017julius_beautyjunkie_2_2.jpgA Vöslauer ízesített vizeit imádom, úgyhogy én mindig örülök, ha van egy ilyen a csomagban, főleg így nyáron. Jól esett elszürcsölni a parton, és nagyon fincsi volt ez a mangó és őszibarack kombó. 

A Signal két termékkel is jelen volt a bagben, a fehérítő tollról már írtam nektek egy bejegyzésben, és ott is említettem, hogy mennyire bejött, szóval örültem az utánpótlásnak. Egészen addig, amíg anyu le nem csapott rá. 🙂 A fogkrém pont jól jött így az utazás miatt, el is használtuk ezt a kis tubust. Szeretem a Signal fogkrémjeit, áltlában tőlük szoktam választani, ez is tetszett. 

A Catrice Glam & Doll szempillaspirált már szintén kipróbáltam korábban, és elégedett voltam vele, szóval ennek is kimondottan örültem, mert spirálból sosem elég! 🙂pixibag2017julius_beautyjunkie_1_2.jpgEgy B.U. tusfürdő és dezodor is lapult a csomagban, amikhez korábban nem volt szerencsém. A tusfürdőkkel szemben általában két szempontom van: legyen finom az illata és ne szárítsa a bőrömet. Ez a kettő maximálisan teljesült is, egy apró szépséghibája volt az utaztatásnak, mégpedig az, hogy nem záródott vissza tökéletesen, ezért zacsiban utazott hazáig, de szerencsére nem volt gond. Szívesen fogok náluk nézelődni tusfürdő ügyben ezentúl is. 🙂

Dezodorok kapcsán hűséges típus vagyok és nehezen cserélem le a megszokott, jól bevált darabokat. Így aztán különösen szkeptikus voltam ezzel is, és bár a kedvenceimet nem taszította le a trónról, de egészen jó kis darab volt és nyaralásra pedig tökéletes. Kellemes illatú, nem brutál erős, de azért viszonylag hatékony, viszont a zt hozzá kell tennem, hogy a kemény nyári hétköznapokon nem nyúlnék érte. 

Nem utolsó sorban a Herbioticum Aloe Vera Creme, amit egyelőre nem bontottam végül meg, mert egy másik aloe gélt vittem magammal és felesleges lett volna egyszerre ennyit kinyitni. Viszont imádom az aloés cuccokat, és sok ilyen krém/gél fogy nálunk, egyrészt ilyenkor nyáron szoktam esténként használni, ha sokat voltam napon. De borotválkozás után kipattogó bőrre is nagyon jó a nyugtató hatása miatt, szóval nálunk Ákos is nagy rajongója ezeknek a krémeknek, úgyhogy ez is el fog fogyni, ebben biztos vagyok. 🙂

És végül, ez a csodálatos tornazsák/hátizsák, aminek a mintájáért, színéért, meg úgy összességében az egészért totálisan oda meg vissza vagyok. Sokkal nagyobb, mint ahogy sejtettem, és így tök jó volt a strandra belepakolni mindenfélét, de még az is lehet, hogy a Szigetre is velem jön majd. 
pixibag2017julius_beautyjunkie_4_2.jpg

Szerintem ez egy nagyon jól összeállított csomag lett, klassz nyári és mindennapi használatra alkalmas termékekkel, úgyhogy ár-érték arányban is úgy gondolom, hogy megérte beszerezni. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .