Hol vettem idén jó strand- és fürdőruhákat?

Idejét sem tudom megmondani, hogy mikor voltam utoljára igazi pihenős nyaraláson, de szerencsére idén sikerült eljutni végre a tengerhez és 5 napig csak és kizárólag pihentünk. 🙂 Készülök egy összefoglaló bejegyzéssel egyébként, amiben mindenről mesélek és adok néhány tippet, ha erre a környékre mennétek, illetve készült egy videó is az útról, amit EBBEN a bejegyzésben tudok megnézni, ha még nem láttátok volna. Viszont most inkább arról mesélnék nektek, hogy hol találtam idén nyáron a legklasszabb strand cuccokat!Annyira megörültem, hogy végre strandolós nyaralásra megyünk, hogy azonnal elkezdtem összeállítani, hogy mit viszek magammal és szomorúan konstatáltam, hogy mivel nem járok sűrűn ilyen helyre elég hitvány volt a ruhatáram, ami a „strandviseletet” illeti.

El is kezdtem végigjárni a tipikus helyeket, ahol fürdőruhát és ilyesmit szerezhetünk be. Több dolog is volt a kívánságlistámon, viszont sok üzlet kifejezetten csalódás volt a számomra, vagy az eladók minősíthetetlen stílusa, vagy a próbafülkék hihetetlenül apró mérete, vagy pedig a kínálatot illetően. Rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem, ha egy zsebkendőnyi területen kell felvennem a nagy nehezen kikönyörgött méretet, amit lesajnáló pillantással kommentál az eladó ( „biztos elég lesz ekkora..?”), és hogy nem szeretem azt sem, ha rám nyitják a fülkét kérdezés nélkül, hogy megfelelő lesz-e az adott darab, miközben én fél lábon állva még épphogy a gatyámat küzdöm le magamról a már említett fél négyzetméteren. Az már meg sem lepett, hogy gyakran kifogytak a méretből, vagy éppen sosem volt.

Szóval némi viszontagság után két helyet találtam eléggé zavartalannak ahhoz, hogy vegyek is valamit, ez pedig az F&F és a H&M volt. Ár-érték arányban is korrektnek találtam a nyári cuccaikat, és így rendesen be is tudtam vásárolni. Nyár közepén már javában zajlottak a leárazások, szóval elég jó áron sikerült minden féle nyári cuccot beszerezni, és senki nem törte rám az ajtót, nyugisan tudtam válogatni és próbálgatni. Igyekszem ilyenkor úgy választani, hogy kombinálni is tudjam a fürdőruhákat, és így még több opcióm legyen. Szerencsére elég sok „alapdarabot” is sikerült idén találnom ebben a két üzletben.

A képeken lévő rompert – nem tudom van-e ennek magyar megfelelője – rengetegen kérdeztétek, hogy hol szereztem be, szóval itt is van: F&F! Annyira tetszett, hogy megvettem sötét kékben is, illetve létezik belőle simán rövidnadrág is (azt is megvettem, hupsz). Itt millió strandruhát találtam egyébként, ami nagyon kalassz volt, és a legjobb egyberészes fürdőruhákat is itt találtam, és szerintem a bikinikből is 10-et simán tudtam volna választani.

Ha ismeritek a méreteteket, akkor pedig a legkényelmesebb a H&M online rendelés..egyszerűen imádom!

Még mindig érdemes benézni szerintem, mert 1-2 ezer forintokért most is kaphatóak isteni fürdőruhák, és jövőre is lesz nyár! 🙂 

A kedvenc Prada szemüvegem kísért el a nyaralásra, ami nem csak megvédi a szemem, de azonnal fel is dob mindent szettet. Annyira különleges, egyszerűen imádom! 🙂 

Romper – F&F
Sunglasses – Prada

Follow:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .