The Body Shop új szemhéjpúderek és testreszabható paletták

thebodyshop_beautyjunkie_eyeshadows_1.JPGÍrtam már nektek tavaly nyáron a The Body Shop legújabb, Down To Earth névre hallgató szemhéjpúder palettájáról, de akkor még csak néhány verzióban lehetett kapni és ennyi. Én már akkor sejtettem, hogy ez valami nagyon klassz dolognak a kezdete, mert gyanúsan könnyen cserélgethetőek voltak a színek a palettában. És lám-lám be is jött a gondolatom, mostanra teljesen megújultak a mono szemhéjpúderek és egy remek cserélgetős, magadnak összeállítós rendszert alakítottak ki! Én kedveltem nagyon a korábbi Color Crush monokat is, de azért az a helyzet, hogy ezek az új festékek messze lehagyják az elődeiket!

PRAKTIKUM

Már eleve az nagy könnyebbség, hogy nem kell egyesével elővenni a színeket. Bevallom én elég sok mono szemhéjpúderről megfeledkezem így, pedig szebbnél szebb színek várják, hogy használjam őket..de hát annyival egyszerűbb egy jól összeállított palettát elővenni a reggeli rohanásban! Nekem most egy 8-as és egy 4-es palettám van, de lehet egyébként simán mono tartót is venni hozzá, ha valakinek az jönne be. 🙂

ITT találjátok a teljes szemfestékkínálatot. Már 12 árnyalatot kipróbáltam és mindegyikről elmondható, hogy szépen pigmentáltak, remekül eldolgozhatóak és úgy összességében nagyon klassz kis szemfestékek. Jó nagyok is szerintem, 2.2 grammosak és 2590 Ft-ba kerülnek. 

thebodyshop_beautyjunkie_eyeshadows_5.JPG

SZEMÉLYRESZABHATÓSÁG

Szeretem magam öszeállítani a palettáimat. Egy időben nagyon ráálltam a mágneses palettákra pontosan ezért, és elkezdtem bele összerakosgatni a monokat, amiket valahogy nagy nehezen kibányásztam a tokból. Igazából ez sem vált be annyira, mert kicsit bénának éreztem így az egészet, plusz elég macerás volt a kivitelezés is.

Sokkal jobban szeretem, ha megvan a saját rendszere egy márkának, amiből simán csak ki be pakolja az ember a belevaló méretű púdereket. Ami nagyon tetszett ebben az új TBS rendszerben, hogy különböző méretű paletták vannak, tehát lehet variálni is, hogy éppen melyiket szeretném esetleg magammal vinni. Nagyob utazáshoz pl. lehet bepakolnám a 8-asat (vagy mindkettőt hehe), de egy hosszúhétvégére teljesen elég egy 4-es kombó is. 

Könnyedén ki be pattinthatóak a kis négyszögletű festékek, nem nyúltam bele, nem esett ki a kezemből egyszer sem, pedig sokat pakolásztam őket, hogy kipróbáljam mit tudok velük össze-vissza bénázni, de szerencsére nem történt baleset. 🙂 

A legújabb négy színemről hoztam egy kis színmintát is, hiszen az előző 8-at is megmutattam már, legyen akkor teljes a kép:
thebodyshop_beautyjunkie_eyeshadows_4.JPGbalról jobbra: Idaho Jasper, Purple Topaz, Atacama Desert, Indian Rose Quartzthebodyshop_beautyjunkie_eyeshadows_2.JPGGyönyörűek egyébként ezek a paletták. Masszívak, nem túl könnyűek, de nem is nehezek, és jó nagy tükör van bennük, amit 180 fokosan ki is lehet nyitni. Szuper jó őket kézbevenni és használni, bátran ajánlom nektek is, hogy állítsatok össze egy ilyen kis palettát magatoknak. 🙂  thebodyshop_beautyjunkie_eyeshadows_3.JPG

A palettát a The Body Shoptól kaptam tesztelésre. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .