Milan Fashion Week – Camel vest

navona_szoros_melleny_beautyjunkie_milano_louisvuitton_22.jpgRuhák tekintetében Milánóba most főleg alapdarabokat vittem, amit egy-egy különlegességgel fűszereztem meg. Mostanában egyébként is inkább az ilyen basic cuccokat szeretem hordani, és az izgalmasabb kiegészítőkre áll rá a szemem. Még Milánó előtt vettem meg az álom táskámat, ezt a gyönyörű Louis Vuitton darabot, és őszintén szólva nem is vittem másik táskát magammal. Egyszerűen mindenhez megy és annyira univerzális, iszonyatosan örülök, hogy végre az enyém! 🙂 Erről tervezek még mesélni majd nektek egy videóban, szóval ha ez a téma érdekel benneteket, akkor mindenképpen kövessétek a youtube csatornámat.  

Egy teljesen fekete szettet választottam erre a napra, amihez ezt a gyönyörű, szőrös zsebes NAVONA mellényt vettem fel, hogy picit megtörje az egészet. Szeretem az ilyen mellényeket, mert egyrészt nyújtja az alakomat, másrészt kicsit izgalmasabb tőle az összeállítás. Sima bőrdzseki van alatta és abszolút nem fáztam így. Ezúttal is picit kevertem a textúrákat, az egyik előző bejegyzésben már meséltem erről, most is egy bársony tunika, motoros leggings, bőrdzseki, velúrcsizma és a már említett barna gyapjú mellény szőrös zsebekkel alkotta a szettemet. 

A napszemüvegem egy szintén nagyon különleges Prada darab. Nagyon szeretem a Prada napszemüvegeit, mert mindig tudnak egyet csavarni a dolgokon és újszerű formákkal állnak elő minden szezonban. Ahogy megláttam ezt a formát, rögtön tudtam, hogy szeretni fogom. Ha valamilyen izgalmasabb fazont kerestek, akkor szerintem a Prada szemcsik között érdemes keresgélni. 🙂 Egy másik nagy kedvencemet EBBEN a posztban láthatjátok élesben. 
navona_szoros_melleny_beautyjunkie_milano_louisvuitton_12.jpgnavona_szoros_melleny_beautyjunkie_milano_louisvuitton_32.jpgnavona_szoros_melleny_beautyjunkie_milano_louisvuitton_52.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .