Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse

img_7805.JPG

Egy kis parfümajánló következik, mert egy igazi finomsággal találkoztam az utóbbi időben, amiről úgy érzem érdemes nektek is beszámolni. Tudjátok már, hogy általában inkább az édeskés illatok felé húz a szívem (vagy inkább az orrom), viszont nagyon nehéz megtalálni azokat az édes illatokat, amik nem émelyítően tömények és fejfájósan cukrosak. A Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse szerencsére minden kritériumomnak megfelel, és nagyon a szívemhez nőtt.

Eleve nagyon kedvelem a Givenchy divatház munkásságát, Párizs is a kedvenc városaim között van, ez a parfüm pedig első fújásra valahogy minden Franciaországban eltöltött pillanatomra emlékeztet. Friss, játékos, nőies, édes, de mégis nagyon kifinomult. Arról nem beszélve, hogy a jellegzetes szegecses mintával díszített ikonikus üvegben pedig ez a rózsaszín folyadék valami mesésen mutat! 🙂

Az illatkompozíciót Dominique Ropion álmodta meg és az alábbiak szerint írják le:

A fejjegyben felbukkanó friss, mandulás Madeleine sütemény akkord azonnal kóstolásra csábít. A szívjegy könnyed rózsacsokrából kibontakozó lágy nőiességet, a tonka bab érzéki vaníliás, mandulás harmóniája öleli át. Ki tudna ellenállni ennek a csábításnak?

Ebben a rövid leírásban egyszerűen minden benne van, amit ez a parfüm tud! Imádom minden egyes összetevőjét és azt, ahogyan a nap során alakul az illat.

Ha szeretitek az ilyen jellegű, édeskés illatokat, akkor mindenképpen érdemes megszagolni valamelyik parfümériában, mert az egyik legjobb édes illat, amit az utóbbi időben próbáltam!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .